ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή (vid)

Με το νέο βίντεο της καμπάνιας «μένουμε σπίτι»...
Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή (vid)

Βγήκε το νέο βίντεο της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι» από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η ΓΓ Πολιτική Προστασίας έφτιαξε ένα καινούργιο βίντεο με το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Το περιβόλι». Αφιερωμένο στους ανθρώπους που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή».

Έτσι και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δημοσίευσε το βίντεο στα social media και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που είναι μπροστά στη μάχη με τον κορονοϊό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χαρδαλιάς: «Ας σταματήσουν κάποιοι να παίζουν σε βάρος των πολιτών»

«Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία: ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.