ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης-Γιούνκερ: Όσα συζητήθηκαν στη συνάντησή τους

Η συνάντησή τους διήρκησε 40 λεπτά
Μητσοτάκης-Γιούνκερ: Όσα συζητήθηκαν στη συνάντησή τους

Συνάντηση 40 περίπου λεπτών είχαν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, οι οποίοι συνομίλησαν για το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, το χρέος αλλά και για το τι θα γίνει παρακάτω με το πρόγραμμα.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε, πως η ΝΔ έχει τη δική της αναπτυξιακή πρόταση  η οποία περιλαμβάνει και προσέλκυση επενδύσεων, ενώ τόνισε πως δεν δεσμεύεται από το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπρόσθετα ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η ΝΔ είναι μόνη πολιτική δύναμη, η οποία όπως είπε, μπορεί να διαχειριστεί τις μεγάλες προκλήσεις.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο κ. Μητσοτάκης, συζήτησε και για το ελληνικό χρέος, ζητώντας μάλιστααπό τον Πρόεδρο της Κομισιόν να προχωρήσει η διευθέτηση, χωρίς προϋποθέσεις, εφόσον αποτελεί δέσμευση των πιστωτών ήδη από το 2012.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης-Γιούνκερ: Όσα συζητήθηκαν στη συνάντησή τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.