ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: «Κάντε το εμβόλιο είναι ασφαλές!»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα πως πρέπει να πειστούν οι «σκεπτόμενοι» πολίτες προκειμένου να εμβολιαστούν.
Μητσοτάκης: «Κάντε το εμβόλιο είναι ασφαλές!»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα πως πρέπει να πειστούν οι «σκεπτόμενοι» πολίτες προκειμένου να εμβολιαστούν.

Στην Κρήτη βρίσκεται σήμερα Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που θα έχει επαφές με τοπικούς παράγοντες του τουρισμού και πραγματοποιεί επισκέψεις σε εμβολιαστικά κέντρα και νοσοκομεία.

Μάλιστα, οι κάτοικοι του χωριού Σπήλι στο Ρέθυμνο τον υποδέχθηκαν με μια μαντινάδα, με τον ίδιο να επισκέπτεται την κινητή εμβολιαστική μονάδα.

«Είναι δεδομένο ότι εδώ στην Κρήτη πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα επίπεδα του εμβολιασμού και γίνεται μια πολύ συστηματική προσπάθεια από όλους τους φορείς. Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι ο ποίοι ακόμη το σκέπτονται, να εμβολιαστούν και η μεγάλη αξία των κινητών μονάδων είναι ότι πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες αντί να ζητάμε στους πολίτες να έρθουν αυτοί στα εμβολιαστικά κέντρα» δήλωσε επισκεπτόμενος την κινητή μονάδα εμβολιασμών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο.

Κάλεσε τους πολίτες να ξεπεράσουν φοβίες και αναστολές και να σπεύσουν να εμβολιαστούν.  «Προστατεύετε πάνω από όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε παράλληλα στην εθνική προσπάθεια, την οποία κάνουμε ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτή η πανδημία» είπε.

«Ας το αντιληφθούν αυτό και οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν κάποιες επιφυλάξεις το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός για όλες τις ηλικίες αλλά και για τις νεότερες, το εμβόλιο είναι ασφαλές. Δεν έχει παρενέργειες» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Έκθεση – βόμβα από CDC ανατρέπει τα πάντα: Οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν όσο και οι ανεμβολίαστοι!

Εμβολιασμός παιδιών: Ανοίγει η πλατφόρμα σήμερα για όσα είναι άνω των 12 ετών

Ολυμπιακός: Ο Σισέ άνοιξε την πόρτα και στην Ιταλία!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.