ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΔ για κυβέρνηση: «Δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να συνεχίσει την διαπραγμάτευση»

Πυρά ΝΔ κατά της κυβέρνησης
ΝΔ για κυβέρνηση: «Δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να συνεχίσει την διαπραγμάτευση»

Πως η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση για τη διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό, ανέφερε η Νέα Δημοκρατία ενώ μίλησε και για πλήγμα στις σχέσεις της Κυβέρνησης με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η Μαρία Σπυράκη μίλησε στον ΣΚΑΪ και ανέφερε πως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να διαπραγματεύεται για λογαριασμό του ελληνικού λαού καθώς δεν έχει την πλειοψηφία του.

Επιπρόσθετα η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε πως η διαπραγμάτευση με τα Σκόπια βρίσκεται σε μία διαφορετική φάση από ότι το 2008 όταν χαράχτηκε η εθνική γραμμή από την τότε κυβέρνηση Καραμανλή.

«Αυτή τη στιγμή οι επισπεύδοντες είναι η άλλη πλευρά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση δεν έχει ούτε τη στήριξη της πλειοψηφίας, που τη στηρίζει στη Βουλή και δεν έχει ούτε καν τη νομιμοποίηση να συνεχίζει να διαπραγματεύεται το ονοματολογικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΔ για κυβέρνηση: «Δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να συνεχίσει την διαπραγμάτευση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.