ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος Κόσμος: Οπαδική επίθεση από ανήλικους σε ανήλικο – Video ντοκουμέντο

Ο Νέος Κόσμος και η περιοχή κοντά στο μετρό σφύζουν από ζωή στις 19:30, όμως, κάποιοι δεν πτοήθηκαν
Νέος Κόσμος: Οπαδική επίθεση από ανήλικους σε ανήλικο – Video ντοκουμέντο

Νέος Κόσμος: Νέο περιστατικό με οπαδική βία από ανήλικους σε ανήλικο καταγράφηκε σε video, το οποίο δημοσίευσε το OPEN και η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου.

Το συμβάν έχει κοινά στοιχεία με τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό στη Θεσσαλονίκη, ευτυχώς χωρίς την ίδια κατάληξη.

Ιδού όσα ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου:

«Ευτυχώς οι δράστες έχουν συλληφθεί. Είναι 19:30 το απόγευμα στον Νέο Κόσμο, στο μετρό. Μία ομάδα νεαρών έχει περικυκλώσει έναν 17χρονο μαζί με ένα φίλο του, τον ρωτούν “από ποια περιοχή είσαι;” και “τι ομάδα είσαι;“.

Τότε αρχίζουν να τον γρονθοκοπούν, να τον ρίχνουν στο οδόστρωμα και να του αρπάζουν, μάλιστα, το τσαντάκι το οποίο περιείχε το κινητό του τηλέφωνο και 10 ευρώ.

Ο 17χρονος σηκώθηκε κάποια στιγμή και προσπάθησε να τους αρπάξει το τσαντάκι του από τα χέρια τους και τότε εκείνοι συνέχισαν να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι.

Το Τμήμα Ασφαλείας του Κολωνού καθώς και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας των Αθηνών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν μέσα απ’ αυτό το video τους δράστες και να συλληφθούν.

Οι δράστες είναι ανήλικοι, είναι 16χρονοι, 17 ετών το θύμα, και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για οπαδική βία και για ληστεία».

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έναν χρόνο και δύο μήνες έπειτα από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ένα συμβάν που προκάλεσε εντύπωση για τη σκληρότητά του, αλλά πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι ήταν εντελώς απρόκλητο, ούτε υπήρχε κάποια προηγούμενη σύνδεση των εμπλεκομένων ατόμων.

Δυστυχώς, κάποιοι δεν πρόκειται ποτέ να βάλουν μυαλό, επομένως μόνο ο Θεός και η τύχη μπορούν να προστατεύσουν τα νέα παιδιά σε μία τέτοια στιγμή.

Ο Νέος Κόσμος και η περιοχή κοντά στο μετρό σφύζουν από ζωή στις 19:30, όμως, κάποιοι δεν πτοήθηκαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέος Κόσμος: Οπαδική επίθεση από ανήλικους σε ανήλικο – Video ντοκουμέντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.