×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΓΓΑ: Διάψευση στα δημοσιεύματα περί αστυνομικών


Sportime Team

ΓΓΑ: Διάψευση στα δημοσιεύματα περί αστυνομικών


ΓΓΑ: Διάψευση περί απόσυρσης των αστυνομικών δυνάμεων από ερασιτεχνικούς αγώνες και μείωσης από εκείνους των επαγγελματικών κατηγοριών.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Ιδού η ενημέρωση της ΓΓΑ:

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συμφώνησε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από ερασιτεχνικούς αγώνες και για την μείωση της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. από εκείνους των επαγγελματικών κατηγοριών, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ή παρόμοιο ζήτημα κατά τη χτεσινή τους συνάντηση.

Δεν θίχθηκε καν στη σχεδόν δίωρη συζήτηση για τις πρώτες συντονισμένες ενέργειες στο σχέδιο δράσεων “αντιμετώπιση της βίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στους περιβάλλοντες χώρους και συνέπειες των βιαιοπραγούντων”, για το οποίο ενημερώσαμε αναλυτικά και ως εκ τούτου δεν ισχύει».

Την προσεχή Δευτέρα 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη, ακόμα πιο ευρεία, σύσκεψη των συναρμοδίων κυβερνητικών φορέων για την εξειδίκευση του περιγράμματος των δράσεων.

Uα αρχίζουν να εφαρμόζονται από το Σάββατο 24 Αυγούστου, με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Βία στα γήπεδα: Συνάντηση Αυγενάκη με Χρυσοχοΐδη

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras