ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΗ: Η Βόρειος Ήπειρος πολύ ισχυρότερα δίκαια στην ελευθερία από ότι οι μουσουλμάνοι Αλβανοί Κοσοβάροι

«Για τη ΝΙΚΗ η ομόδοξη Σερβία είναι φίλη και σύμμαχος χώρα. Μας ενώνουν κοινοί αγώνες για την ελευθερία κατά των Οθωμανών».
ΝΙΚΗ: Η Βόρειος Ήπειρος πολύ ισχυρότερα δίκαια στην ελευθερία από ότι οι μουσουλμάνοι Αλβανοί Κοσοβάροι

Για συνέχιση της καταστροφής της εθνικής μας υπόληψης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έκανε λόγο η ΝΙΚΗ, τονίζοντας πως η κυβέρνηση βλάπτει τα «ζωτικά συμφέροντα της πατρίδας μας».

Η ΝΙΚΗ , με δελτίο τύπου που εξέδωσε, στάθηκε στην πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία «στην έκθεσή της ως εισηγήτρια του Ευρωκοινοβουλίου, έδωσε το πράσινο φως για να ενταχθεί το Κοσσυφοπέδιο στο Συμβούλιο της Ευρώπης, παραβίασε τη Συμφωνία των Βρυξελλών του 2013 και πρόδωσε την προστασία των Ορθοδόξων Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο βάσει του σχεδίου ZSO («Ένωση Σερβικών Δήμων») και του νόμου για την απαλλοτρίωση μειονοτικών ιδιοκτησιών».

«Δικαίως εισέπραξε την οργή του Σέρβου προέδρου για τη νέα αυτή αδικία κατά του λαού του, με λόγια που θυμίζουν εκείνα του Καποδίστρια ότι “ὁ φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης”, αναφέρεται από τη ΝΙΚΗ.

ΝΙΚΗ: Η Βόρειος Ήπειρος πολύ ισχυρότερα δίκαια στην ελευθερία από ότι οι μουσουλμάνοι Αλβανοί Κοσοβάροι

«Για τη ΝΙΚΗ η ομόδοξη Σερβία είναι φίλη και σύμμαχος χώρα. Μας ενώνουν κοινοί αγώνες για την ελευθερία κατά των Οθωμανών, αγώνες “για του Χριστού την Πίστη την Αγία”, μας ενώνει η προοπτική για ένα ισχυρό ορθόδοξο τόξο στα Βαλκάνια, ως μόνη υπολογίσιμη δύναμη ανάσχεσης των ονείρων του νεοσουλτάνου», τονίζεται.

Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, κι ενώ το «παράδειγμα του Κοσσυφοπεδίου πρέπει να μας διδάσκει για τον εθνικό κίνδυνο του δημογραφικού, με το οποίο ο δυτικός παράγοντας επαναχαράσσει σύνορα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ αναλίσκονται σε αθρόες ελληνοποιήσεις ισλαμιστών και στη δολοφονία της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας».

«Ας μην παραγνωρίζεται ότι η Βόρειος Ήπειρος έχει πολύ ισχυρότερα, ιστορικά δίκαια στην ελευθερία της από ότι οι μουσουλμάνοι αλβανοί Κοσοβάροι, οι οποίοι θέλουν επαναχάραξη συνόρων μέσα από την υπεργεννητικότητα μισού αιώνα, τον αδίστακτο μεγαλοϊδεατισμό και την εργαλειοποίησή τους από τον δυτικό παράγοντα. Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία θέλει μόνο τις ψήφους των Βορειοηπειρωτών αλλά όχι την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους. Η καταδίκη Μπελέρη απαντήθηκε με το “δώρο” της Ντόρας Μπακογιάννη στον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΙΚΗ: Η Βόρειος Ήπειρος πολύ ισχυρότερα δίκαια στην ελευθερία από ότι οι μουσουλμάνοι Αλβανοί Κοσοβάροι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.