ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Ανδρουλάκης, Κασελλάκης και Σία… Οποία ντροπή

«Είναι αστείο να μιλάμε στην Ελλάδα για κράτος Δικαίου».
Νίκος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Ανδρουλάκης, Κασελλάκης και Σία… Οποία ντροπή

«Η ΝΔ καταποντίζεται. Με κάθε νομοσχέδιο κόβει ένα κομμάτι από τα κεκτημένα του ελληνικού λαού. Διέλυσε νομοθετικά την οικογένεια και μετατρέπει σε εμπόρευμα την Παιδεία και την Υγεία», είπε στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή και επί της συζήτησης για την πρόταση μομφής, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Είναι αστείο να μιλάμε στην Ελλάδα για κράτος Δικαίου. Αν επαναλαμβανόταν το ψήφισμα στην Ευρώπη, μετά τα Τέμπη, θα λάμβανε περισσότερες από 500 ψήφους. Και μη ξεχνάμε ότι με τις υποκλοπές δεν άνοιξε ρουθούνι», υπογράμμισε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε απερίφραστα και στο θέμα της πρόταση μομφής.

«Ανδρουλάκης, Κασελλάκης και Σία… Οποία ντροπή… Αν θέλατε κύριοι να βλάψετε τη κυβέρνηση, θα το κάνατε το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου, στη ψήφιση του επαίσχυντου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, με τα 20 «όχι» και τις 31 αποχές στο κόμμα της ΝΔ», είπε.

«Τώρα γίνατε το άλλοθι του κ. Μητσοτάκη, αποδείξατε ότι λειτουργείτε εδώ μέσα ως κομματική συμπαιγνία ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Στην ουσία, συσπειρώνετε τη δεξιά του Μητσοτάκη για να μπορεί για έξι μήνες να περάσει όποια εντολή λάβει…», συμπλήρωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, με τη ΝΙΚΗ.

«Η πρόταση της ΝΙΚΗΣ», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, θέτει το «δάκτυλο εις τον τύπον των ήλων, δεν σέρνεται πίσω από άλλα κόμματα, ούτε ποντάρει σε μια κίνηση με ιδιοτελή κίνητρα. Η ΝΙΚΗ προτείνει την σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης (άρθρο 86 Συντ). Να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός την αλήθεια…».

«Η ΝΙΚΗ θέλει να διαλευκάνει το διπλό έγκλημα των Τεμπών και της συγκάλυψης του. Ακούσαμε από αυτό το βήμα να μιλάνε για μπαζώματα, ξεμπαζώματα και τροχαία δυστυχήματα… Υπάρχει δικαιοσύνη; Υπάρχει, εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα;», διερωτήθηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Ανδρουλάκης, Κασελλάκης και Σία… Οποία ντροπή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.