ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι είπαν οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή για το γάμο ομοφυλοφίλων

«Με τα όσα ακούστηκαν εδώ μέσα σήμερα, πραγματικά θέλω να κάνω το Σταυρό μου και να αναφωνήσω «Θεέ μου, Θεέ μου, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!»
Τι είπαν οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή για το γάμο ομοφυλοφίλων

Έντονη ήταν η αντίδραση των βουλευτών της ΝΙΚΗΣ, στο σύνολό τους, στο νομοσχέδιο για τον «γάμο» ομοφυλόφιλων.

Ο βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας, έκανε λόγο για υποβάθμιση της μάνας «σε εκμεταλλεύσιμη αναπαραγωγική μηχανή».

Η βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, Ασπασία Κουρουπάκη, έθεσε τα αναπάντητα όπως τα χαρακτήρισε, ερωτήματα «της σιωπηλής πλειοψηφίας για το γάμο των ομοφυλοφίλων» ενώ έκανε λόγο για «δικτατορία της χλεύης που έχει επιβληθεί από τα ΜΜΕ» και για προσπάθεια να φέρει η κυβέρνηση ως τρόπαιο τον θεσμο του γάμου «σε ιδεοληπτικούς».

«Με τα όσα ακούστηκαν εδώ μέσα σήμερα, πραγματικά θέλω να κάνω το Σταυρό μου και να αναφωνήσω «Θεέ μου, Θεέ μου, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!», τόνισε ο βουλευτής του Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΙΚΗΣ, Γεώργιος Ρούντας, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τον «γάμο» ΛΟΑΤΚΙ+ ως προϊόν της «νεοεποχίτικης, αντιδημοκρατικής και φασιστικής woke ατζέντας, η οποία επιτίθεται και θέλει να επιβληθεί φασιστικά στα έθνη και πλήττει ευθέως την Ορθόδοξη Πίστη και τα Ελληνορθόδοξα ιδανικά και αξίες».

«Εάν και ημείς σιωπήσωμεν, τα μάρμαρα της Βουλής κεκράξονται περί της αληθείας», τόνισε ο Κομνηνός Δελβερούδης, Βουλευτής Πιερίας της ΝΙΚΗΣ.

Για ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα που έρχεται με όρους επιβολής και όχι ανάγκης, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΙΚΗΣ, Σπύρος Τσιρώνης ενώ στάθηκε στις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργου Γεραπετρίτη για την ανάγκη υπάρξης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

«Θα έχετε την τύχη τους! Από 153 που ψήφισαν Πρέσπες, μόλις 16 είναι πια βουλευτές!», είπε με την σειρά του ο βουλευτής Α’ Τομέα Ανατολικής Αττικής, Τάσος Οικονομόπουλος.

«Με το πρόσχημα της ικανοποίησης δικαιωμάτων γάμου και τεκνοθεσίας μίας μικρής μειονότητας ομοφυλόφιλων ζευγαριών που θέλουν γάμο και παιδιά ακυρώνουν το δικαίωμα της πλειονότητας της κοινωνίας να είναι ο ρυθμιστής των θεσμών», είπε ο Γεώργιος Αποστολάκης, βουλευτής Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι είπαν οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή για το γάμο ομοφυλοφίλων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.