ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Παπαδόπουλος – βουλευτής ΝΙΚΗΣ: Ένας άνδρας δασύτριχος με μούσι παρίστανε τη λεχώνα

Τι είπε ο ιατρός για φωτογραφία που έδειχνε άνδρα να κρατά βρέφος μετά τον τοκετό σαν λεχώνα.
Νίκος Παπαδόπουλος – βουλευτής ΝΙΚΗΣ: Ένας άνδρας δασύτριχος με μούσι παρίστανε τη λεχώνα

Την ιατρική του γνώμη για το περιστατικό όπου άνδρας παρίστανε όπως είπε τη λεχώνα, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Ant1 και το Γιώργο Λιάγκα.

«Μου το στείλανε στο Viber, θα το είδατε και εσείς. Είχε ένα μωρουδάκι, με τις βλέννες ακόμα, από την κοιλιά της μάνας του που γεννήθηκε και ήταν ένας άνδρας δασύτριχος, με μούσι και το είχε επάνω (σ.σ. στο στήθος του) και παρίστανε τη λεχώνα. Ξέρετε αυτό τη βέβηλη πράξη είναι;», σημείωσε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΙΚΗΣ, όταν βγαίνει το μωρό «από την κοιλιά της μάνας του, όταν πάρεις μία ορμόνη που λέγεται αδρεναλίνη είναι στο πικ. Αισθάνεται (σ.σ. το βρέφος) πολύ μεγάλο φόβο γιατί βγαίνει από ένα σκοτεινό περιβάλλον, ζεστό και υγρό όπως είναι η κοιλιά της μάνας του, έξω σε ένα φωτεινό, ψυχρό περιβάλλον».

«Ο μόνος τρόπος για να το ηρεμήσεις είναι να κάνεις αυτή την κίνηση που παρίστανε εκείνος που έκανε τη λεχώνα. Να το βάλεις δηλαδή να ακούσει το αυτάκι του την καρδούλα της μάνας του που την άκουγε για εννιά μήνες», υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος για φωτογραφία που έδειχνε άνδρα να κρατά ξαπλωμένος στο στήθος του βρέφος, μετά τον τοκετό, με φόντο την συζήτηση για τον γάμο ομοφυλοφίλων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Παπαδόπουλος – βουλευτής ΝΙΚΗΣ: Ένας άνδρας δασύτριχος με μούσι παρίστανε τη λεχώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.