ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νυν υπέρ πάντων ο αγών τραγουδούν στην κυβέρνηση για να περάσει ο γάμος ομοφύλων όταν ο κόσμος χάνει τα σπίτια του από τα fund

Διμοιρίες των ΜΑΤ κλήθηκαν να επιβάλουν την τάξη σε μία ήσυχη γειτονιά των Ιλισίων επειδή ήθελαν να βγάλουν τους ανθρώπους για άλλη μια φορά στο δρόμο.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών τραγουδούν στην κυβέρνηση για να περάσει ο γάμος ομοφύλων όταν ο κόσμος χάνει τα σπίτια του από τα fund

Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του από τα fund και στην κυβέρνηση αντί να μην τους πιάνει ο ύπνος για την φτώχεια και την ανέχεια που βύθισαν τον λαό φωνάζουν το «νῦν ὑπὲρ πάντων ο ἀγών» για τον γάμο των ομοφύλων.

Μπερδέματα στο μυαλό των κυβερνώντων που αποφασίζουν τι είναι αμαρτία και τι δεν είναι, που κρίνουν τι είναι ορθόδοξο και τι όχι, που ζουν στον κόσμο τους γενικά.

Ηρωικές προσπάθειες έκαναν την Τετάρτη πολίτες να σώσουν το σπίτι οικογένειας από τις τράπεζες.

Διμοιρίες των ΜΑΤ κλήθηκαν να επιβάλουν την τάξη σε μία ήσυχη γειτονιά των Ιλισίων επειδή ήθελαν να βγάλουν μία μάνα και τον γιο της για άλλη μια φορά στο δρόμο, για χρέος 15.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε το νομοσχέδιο που ρυθμίζει (πέραν του συμφώνου συμβίωσης) τα θέματα γάμου και τεκνοθεσίας των ομοφύλων. «O tempora, o mores» που έλεγε και ο Κικέρωνας.

«Ως πότε τέλος πάντων, Κατιλίνα, θα καταχράσαι της υπομονής μας; Ως πότε θα μας εμπαίζει η μανία σου; Ποια κατάληξη θα έχει η αχαλίνωτη θρασύτητά σου; Ω καιροί, ω ήθη!», είχε αναφέρει στο λόγο του ο Ρωμαίος ρήτορας, μερικές δεκαετίες πριν τη γέννηση του Χριστού, πιο επίκαιρα από ποτέ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νυν υπέρ πάντων ο αγών τραγουδούν στην κυβέρνηση για να περάσει ο γάμος ομοφύλων όταν ο κόσμος χάνει τα σπίτια του από τα fund», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.