ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθαναν σχεδόν όλοι όσοι μπήκαν στη ΜΕΘ με Κορονοϊό

Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για θνητότητα 100% από κορονοϊό στη ΜΕΘ, στο Νοσοκομείο Αγρινίου!

Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθαναν σχεδόν όλοι όσοι μπήκαν στη ΜΕΘ με Κορονοϊό
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για θνητότητα 100% από κορονοϊό στη ΜΕΘ, στο Νοσοκομείο Αγρινίου!

Νοσοκομείο Αγρινίου: Χθες στη χώρα μας σημειώθηκαν 39 θάνατοι από κορονοϊό, τη στιγμή που σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για θνητότητα 100% σε ασθενείς με Covid- 19 στη ΜΕΘ, στο Νοσοκομείο Αγρινίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, μέχρι σήμερα στη ΜΕΘ κορονοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου έχουν νοσηλευτεί 41 ασθενείς, από τους οποίους οι 38 είχαν χάσει τη ζωή τους στη μονάδα, ενώ ένας διακομίστηκε στη Θεσσαλία και άφησε την τελευταία του πνοή εκεί μετά από δύο ημέρες. Ο 40ος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί. Στη μονάδα πλέον νοσηλεύεται ένας ακόμη ασθενής σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο είναι το ποσοστό των θανάτων και στην κλινική κορονοϊού, όπου από τους 580 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν μέχρι σήμερα, οι 61 έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά σε ΜΕΘ και κλινική κορονοϊού οι νεκροί ανέρχονται συνολικά σε 101. Αριθμός ιδιαίτερα ανησυχητικός.

Ουσιαστικά πρόκειται για το απόλυτο ποσοστό θνητότητας, 100% στη ΜΕΘ, ενώ η θνητότητα αγγίζει το 17,2% στην κλινική κορονοϊού, τη στιγμή που σε άλλα νοσοκομεία η θνητότητα στην κλινική κορονοϊού είναι κατά μέσο όρο στο 2,5% και στις ΜΕΘ βρίσκεται περίπου στο 40%.

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το OPEN, κανένας ασθενής που μπήκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου με κορονοϊό, δεν βγήκε ζωντανός.

Τα θλιβερά αυτά στατιστικά απασχόλησαν τη Διοίκηση του νοσοκομείου, που συνεδρίασε χθες αλλά και το Υπουργείο Υγείας.

Αν και το ποσοστό διαψεύδεται από τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), η διοίκηση του νοσοκομείου υφίσταται έλεγχο, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα, το υπουργείο ζητάει εξηγήσεις από τον διοικητή του νοσοκομείο Αγρινίου καθώς αναφέρεται ότι πιθανότατα υπήρξαν πολλές παραλείψεις και έλλειψη ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «επίκεντρο» η ψυχολόγος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Η αστυνομία απέτυχε

Exit mobile version