ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντ. Μπακογιάννη: «Μόνη ελπίδα σοβαρότητας για τη χώρα η ΝΔ»

«Η ιστορία των 8 έχει τραυματίσει την ψυχολογία των Τούρκων»,ανέφερε μεταξύ άλλων η κ.Μπακογιάννη
Ντ. Μπακογιάννη: «Μόνη ελπίδα σοβαρότητας για τη χώρα η ΝΔ»

Στο epsilontv, μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη,η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως η μόνη ελπίδα της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία και επανέλαβε πως είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουν εκλογές.

Η κ.Μπακογιάννη μίλησε όμως και για τα ελληνοτουρκικά αναφέροντας:

«Δεν υπάρχει στρατηγική θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο. Δεν μπορείς όμως να αποκλείσεις ένα ατύχημα, από αυτή την ένταση που υπάρχει»,ενώ μιλώντας για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν στην Αδριανούπολη, εκτίμησε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες αποφυλάκισής τους πριν από τις εκλογές στην Τουρκία.

«Η ιστορία των 8 έχει τραυματίσει την ψυχολογία των Τούρκων. Μετά τις εκλογές θα γραφτεί το νέο κεφάλαιο και αυτό θα εξαρτηθεί από τι ποσοστό θα πάρει ο Ερντογάν. Θα ηρεμήσουν τα πράγματα;», είπε.

Αναφερόμενη δε στα μνημόνια και την καθαρή έξοδο στην οποία αναφέρεται η κυβέρνηση, εκτίμησε πως δεν πρόκειται να συμβεί, ενώ εξέφρασε την άποψη πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών και το Μαξίμου.

Επιπρόσθετα για το θέμα των φρεγατών η κ. Μπακογιάννη σχολίασε: «Είναι εικόνα της κυβέρνησης αυτής; Αναγγέλλεις κάτι όταν ολοκληρώνεται η συμφωνία. Δεν θα υπάρξει μίσθωση φρεγατών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντ. Μπακογιάννη: «Μόνη ελπίδα σοβαρότητας για τη χώρα η ΝΔ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.