ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντόρα Μπακογιάννη:«Αναγκαία η Συνταγματική Αναθεώρηση»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε πρώτος για την ανάγκη μιας γενναίας συνταγματικής αλλαγής», ανέφερε
Ντόρα Μπακογιάννη:«Αναγκαία η Συνταγματική Αναθεώρηση»

Την άποψη πως η Συνταγματική Αναθεώρηση είναι αναγκαία για τη χώρα μας, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται ακόμα στην Τουρκία.

Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως: «πρώτος από όλους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για την ανάγκη μιας γενναίας συνταγματικής αλλαγής».

Πιο συγκεκριμένά η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε:

«Η Συνταγματική Αναθεώρηση είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη η Ελλάδα», ενώ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση με τη στάση της δεν επιτρέπει να συζητηθεί σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας:

«Η ένταση και η απουσία συναίνεσης, που υπάρχει με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν επιτρέπει σοβαρή συζήτηση για το περιεχόμενο της αναθεώρησης».

Προβληματισμένη φάνηκε όμως και με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αλλά και για τα όσα ακούστηκαν περί «ανταλλαγής» των με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς αλλά ήταν απόλυτη στις απόψεις της υποστηρίζοντας πως «δεν μπορεί να ανοίξει μία τέτοια συζήτηση» και έκρινε πως οι δηλώσεις και η άποψη του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη «είναι ευθυγραμμισμένη με την τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας που μιλάει για ομήρους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη:«Αναγκαία η Συνταγματική Αναθεώρηση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.