ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΤΡΟΠΗ! Η Σοφία Σακοράφα προπηλακίστηκε από τα ΜΑΤ – Καταγγελία ΣΟΚ!

Σοκαριστική καταγγελία στη Βουλή από τον Κλέων Γρηγοριάδη, προπηλακίστηκε η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα από την Αστυνομία!
ΝΤΡΟΠΗ! Η Σοφία Σακοράφα προπηλακίστηκε από τα ΜΑΤ – Καταγγελία ΣΟΚ!

Μια σοκαριστική καταγγελία έφτασε στην Ολομέλεια της Βουλής, ότι η Αστυνομία προπηλάκισε την αντιπρόεδρο της Βουλής, Σοφία Σακοράφα, εξαιτίας της συμμετοχής της σε διαδήλωση στην Αθήνα.

Σε καταγγελία προέβη στη Βουλή ο Κλέων Γρηγοριάδης, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡΑ 25 να ενημερώνει ότι η Σοφία Σακοράφα προπηλακίστηκε στα όρια του ξυλοδαρμού!

Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε να καταδικάσουν όλα τα κόμματα και να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι να έρθει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αναμένεται στη Βουλή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης κατήγγειλε τον προπηλακισμό της βουλευτή του ΜεΡΑ25 και αντιπροέδρου της Βουλής Σοφίας Σακοράφα από αστυνομικούς.

Ο βουλευτής σε παρέμβασή του υποστήριξε ότι «η κυρία Σοφία Σακοράφα πριν λίγο προπηλακίστηκε άγρια στα όρια του ξυλοδαρμού από όργανα των ΜΑΤ».

Στη συνέχεια η βουλευτής του κόμματος Φωτεινή Μπακαδήμα είπε ότι η κυρία Σακοράφα προσπάθησε να υπερασπιστεί συλληφθέντες με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Έπεσαν πάνω της με τις ασπίδες και δεν θέλω να σκεφτώ πως φέρονται στα παιδιά που διαδηλώνουν» είπε η βουλεύτρια. Στην ερώτηση του αντιπροέδρου της Ολομέλειας Κωνσταντίνου Αβδελά αν είναι καλά στην υγεία της η βουλευτής, ο κ. Γρηγοριάδης απάντησε πως «είναι ταραγμένη».

Η αντίδραση του Σκουρλέτη

Λαμβάνοντας το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε την διακοπή της συνεδρίασης έως ότου έρθει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για εξηγήσεις.

«Ακούσαμε μια καταγγελία και περιμένουμε από όλους να εκφράσουν όχι μόνο συμπαράσταση αλλά και αποτροπιασμό. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στις αναίτιες προσαγωγές αλλά και στις φωτογραφίες που δείχνουν μέλη της ομάδας δράσης της ΕΛΑΣ να πέφτουν με την μηχανή τους πάνω σε διαδηλωτή.

Πρόκειται για νέα περίπτωση Τζόρτζ Φλόιντ. Να έρθει εδώ ο υπουργός να δώσει εξηγήσεις. Τρομοκρατούν την κοινωνία».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ! Η Σοφία Σακοράφα προπηλακίστηκε από τα ΜΑΤ – Καταγγελία ΣΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.