ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλείνει τις εισπρακτικές εταιρίες!

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κλείνει τις Εισπρακτικές εταιρείες και τους Servicers!
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλείνει τις εισπρακτικές εταιρίες!

Άδωνις Γεωργιάδης: «H οικονομία πάγωσε, είναι αυτονόητο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες οι εισπρακτικές εταιρείες και οι εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων, δεν μπορούν να λειτουργούν. Αύριο το πρωί θα εκδώσω σχετική απόφαση».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έκανε τη ανωτέρω αποκάλυψη σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Γιάννη Παπαδόπουλου στο Blue Sky…

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Κορονοϊός – Συναθροίσεις: Επίσημη η απαγόρευση! Ποια τα πρόστιμα για τους παραβάτες

Σταϊκούρας: Μήνυμα σε τράπεζες και εισπρακτικές για στήριξη επιχειρήσεων δανειοπηπτών

Κάλεσμα στις τράπεζες να επιταχύνουν τις κινήσεις τους απέναντι και στα φυσικά πρόσωπα για διευκολύνσεις έκανε από στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, επισημαίνοντας ότι τα πρώτα βήματα είναι δειλά.

Πρόσθεσε, δε, ότι μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων τα πιστωτικά ιδρύματα θα αποκτήσουν ρευστότητα για να τη μεταφέρουν στην οικονομία.

Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχει διαβούλευση και με τις εισπρακτικές εταιρείες και τους services (εταιρείες που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων) για ανάλογες κινήσεις προς την κοινωνία.

Όπως είπε επίσης η δέσμη των μέτρων που ανακοινώθηκε σήμερα ουσιαστικά καλύπτει το διάστημα έως το τέλος του Απριλίου και θα ακολουθήσουν επιπλέον μέτρα, ανάλογα με την ένταση και την έκταση του προβλήματος με τον κορονοϊό.

Μάλιστα αύριο θα υπάρξει αύριο σύσκεψη για το ποιοι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας (ΚΑΔ) από επιχειρήσεις που επλήγησαν σημαντικά θα ενταχθούν στο σημερινό πακέτο των μέτρων.

Κορονοϊός – Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Πως θα κινούμαστε, αν εφαρμοστεί το μέτρο

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλείνει τις εισπρακτικές εταιρίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.