ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κώστας Μπαλαχούτης υπογράφει τα βιβλία του στο Ζάππειο!

Τις επίσημες βιογραφίες των Νικολόπουλου, Μενιδιάτη, Μαργαρίτη και Διονυσίου των εκδόσεων Μένανδρος.
Ο Κώστας Μπαλαχούτης υπογράφει τα βιβλία του στο Ζάππειο!

Κώστας Μπαλαχούτης: Στενή και αποδοτική η συνεργασία του συγγραφέα, στιχουργού και καλλιτεχνικού διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη με τις εκδόσεις Μένανδρος – Αλκυών.

Μαζί μετρούν τέσσερις επίσημες βιογραφίες (πραγματοποιήθηκαν με τη συμβολή των ίδιων των καλλιτεχνών ή της οικογένειάς τους, όπως συνέβη με την περίπτωση του Στράτου Διονυσίου) καρπός της πολύχρονης έρευνας και μελέτης του συγγραφέα για το ελληνικό τραγούδι, τα πρόσωπα και την ιστορία του.

Οι βιογραφίες των Χρήστου Νικολόπουλου, Μιχάλη Μενιδιάτη, Γιώργου Μαργαρίτη και Στράτου Διονυσίου απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και κριτικές.

Ο Μπαλαχούτης μέσα από αυτές αποτυπώνει την πορεία των καλλιτεχνών, τις συνεργασίες και απόψεις τους για τους συναδέλφους τους και το ίδιο το τραγούδι και μαζί τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα που συνδέονται άμεσα με την καλλιτεχνική δημιουργία.

Εποχές ολόκληρες «παρουσιάζονται» και «υπογραμμίζονται» μέσα από τα τραγούδια, τους τόπους και τους τρόπους έκφρασής τους. Άλλωστε είμαστε ένας λαός που, όπως λέει συχνά και ο ίδιος ο Μπαλαχούτης, «απ’ την κούνια μέχρι και το μνήμα με τραγούδια… πηγαίνουμε».

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο συγγραφέας θα βρεθεί στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο και στο περίπτερο 195 των εκδόσεων Μένανδρος – Αλκυών, όπου από τις 11 έως και τη 1 το μεσημέρι, θα υπογράψει τα βιβλία του και θα συνομιλήσει με τους φίλους αναγνώστες του.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης υπογράφει τα βιβλία του στο Ζάππειο!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.