ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μανώλης Λιδάκης για τη συμμετοχή του στα «Απρόοπτα» των Χ. Νικολόπουλου και Ν. Αναγνωστάκη!

Συμμετέχει στο δίσκο με το τραγούδι «Τα όνειρα που σεργιανάς»!
Ο Μανώλης Λιδάκης για τη συμμετοχή του στα «Απρόοπτα» των Χ. Νικολόπουλου και Ν. Αναγνωστάκη!

Μια σταθερά μέσα στα χρόνια, στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, είναι ο Μανώλης Λιδάκης. Τραγουδιστής που εκπροσωπεί επάξια τόσο το λαϊκό όσο και το έντεχνο τραγούδι, με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του, με τελευταία αυτή με το Χρήστο Νικολόπουλο και το Νίκο Αναγνωστάκη στον δίσκο των τελευταίων «Τα Απρόοπτα» – Κύκλος Α’.

Ο ίδιος δήλωσε γι’αυτή του τη συμμετοχή:

«Θα ξεκινήσω με τον στίχο. Ο Νίκος Αναγνωστάκης μου δημιούργησε έκπληξη. Εξεπλάγην από τους στίχους του, διότι εκτός του ότι έχει έναν δικό του τρόπο να τους παρουσιάζει και να τους σκηνοθετεί, έχει δημιουργήσει και μία καινοτομία που έχει να εμφανιστεί από τον Ρασούλη.

Ίσως να μην φαίνεται ακόμη, αλλά εμείς που είμαστε μέσα στο τραγούδι με χιλιάδες ώρες πτήσης σε στούντιο και ζωντανές εμφανίσεις, έχουμε περισσότερη πείρα και αντίληψη ώστε να καταλάβουμε ποιος έχει ταλέντο στον στίχο.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, μετά από χιλιάδες τραγούδια που έχει γράψει, είναι πάντα ικανός να κάνει την έκπληξη. Αυτός ο άνθρωπος δε θα σταματήσει ποτέ να γράφει. Γράφει με απίστευτη ευκολία μελωδίες.

Ακούγοντας τον δίσκο, όταν έφτασε η ώρα του δικού μου τραγουδιού, όταν μπήκε ο Νικολόπουλος με την ορχήστρα του, κατάλαβα αμέσως ότι αυτό το τραγούδι είναι Νικολόπουλος – Λιδάκης. Ένιωσα αυτό το τραγούδι δικό μου.

Εύχομαι καλή επιτυχία και υγεία.»

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μανώλης Λιδάκης για τη συμμετοχή του στα «Απρόοπτα» των Χ. Νικολόπουλου και Ν. Αναγνωστάκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.