ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Περιστέρι διάλεξε Σάκη Κατσούλη, ο Γιάννης Σγουρός Ανδρέα Παχατουρίδη

Το πώς κινήθηκαν Νίκος Χαρδαλιάς και Γιάννης Σγουρός στο Περιστέρι είναι ενδεικτικό της διάθεσης που έχουν για την επόμενη μέρα.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Περιστέρι διάλεξε Σάκη Κατσούλη, ο Γιάννης Σγουρός Ανδρέα Παχατουρίδη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε την προσέγγισή του στο Περιστέρι επιλέγοντας τον Σάκη Κατσούλη. Ο Γιάννης Σγουρός πήγε να ενημερωθεί δια ζώσης, από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη συνομιλώντας και με τους κατοίκους του ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής.

Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Οι φωτιές δυστυχώς έδωσαν ήδη τη θέση τους στις πλημμύρες και τα αστικά κέντρα θα δοκιμαστούν. Η συνεργασία και η αρωγή της περιφέρειας στα άεργα και στον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων οφείλει και πρέπει να είναι καταλυτική. Αυτό είναι κάτι που οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής να λάβουν σοβαρά υπόψη. Το ερώτημα είναι αν το κάνουν κι αν ναι, με ποιον τρόπο…

Τα όποια αντιπλημμυρικά έργα έχουν σχεδιαστεί και μερικώς υλοποιηθεί «βαστάνε» από την εποχή του Γιάννη Σγουρού. Με άλλα λόγια, κοντά δέκα χρόνια πριν. Είχε εξηγήσει αναλυτικά ο Χρίστος Καραμάνος στο Sportime τι έχει γίνει όλα αυτά το διάστημα που μεσολάβησε τι έχει συμβεί.  Το Περιστέρι υπέστη ζημιά. Ήταν ένας από τους Δήμους που ταλαιπωρήθηκαν πρόσφατα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις. Είναι ένα από τα πλέον σημαντικά κομμάτια της Αττικής. Ο Γιάννης Σγουρός θέλησε να βρεθεί και να μιλήσει με τον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Με λόγια, ο πλέον κατάλληλος για να ενημερώσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη για όσα πρέπει να γίνουν στον δήμο, με τη βοήθεια και τη συνδρομή της περιφέρειας. Τι έχει κάνει ο Νίκος Χαρδαλιάς στη συγκεκριμένη περιοχή για τη δική του ενημέρωση; Έχει στον συνδυασμό του υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Σάκη Κατσούλη. Ναι, τον νικητή του Survivor και του Survivor All Star. Η σύνδεση με την πόλη; Ο Σάκης Κατσούλης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Περιστέρι, όταν δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο.

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Περιστέρι διάλεξε Σάκη Κατσούλη, ο Γιάννης Σγουρός Ανδρέα Παχατουρίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…