ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Νέα παράταση για την αυτόματη ανανέωση της κάρτα ανεργίας

Νέα δεδομένα προκύπτουν στον ΟΑΕΔ για τους εγγεγραμμένους άνεργους, αφού παρατείνεται η αυτόματη ανανέωση όλων των καρτών που λήγουν. Συγκεκριμένα, η νέα ημερομηνία τους θα είναι η 10 Μαΐου, με τη διοίκηση του οργανισμού να λαμβάνει αυτή την απόφαση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ – Νυχτερινό ρεύμα: Οι ώρες της θερινής περιόδου Νωρίς είχε προηγηθεί αυτόματη ανανέωση...
ΟΑΕΔ: Νέα παράταση για την αυτόματη ανανέωση της κάρτα ανεργίας

Νέα δεδομένα προκύπτουν στον ΟΑΕΔ για τους εγγεγραμμένους άνεργους, αφού παρατείνεται η αυτόματη ανανέωση όλων των καρτών που λήγουν.

Συγκεκριμένα, η νέα ημερομηνία τους θα είναι η 10 Μαΐου, με τη διοίκηση του οργανισμού να λαμβάνει αυτή την απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ – Νυχτερινό ρεύμα: Οι ώρες της θερινής περιόδου

Νωρίς είχε προηγηθεί αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας, τα οποία θα έληγαν ανάμεσα στις 18 Μαρτίου και τις 30 Απριλίου 2020.

Με αυτό τον τρόπο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υποχρεούνται να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους στον ΟΑΕΔ αυτή την περίοδο, δε χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΑΕΔ: Νέα παράταση για την αυτόματη ανανέωση της κάρτα ανεργίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.