ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οχι που δεν θα το σχολίαζε η Έλενα Ακρίτα

Η… Εθνική μας commentator, Έλενα Ακρίτα, δεν αφησε ασχολίαστες ούτε τς εξελίξεις με τον Αμβρόσιο. Όπως πάντα πικρόχολα, βάζοντας και πολιτική σκοπιά από το πουθενά, η Έλενα Ακρίτα μας κούνησε το δάκτυλο για το τι γίνεται σωστά στην κοινωνία και τι όχι. Καμία πρόθεση υπεράσπισης, καμίας πλευράς εν προκειμένω. Περισσότερο το γεγονός πως δεν αφήνει...
Οχι που δεν θα το σχολίαζε η Έλενα Ακρίτα

Η… Εθνική μας commentator, Έλενα Ακρίτα, δεν αφησε ασχολίαστες ούτε τς εξελίξεις με τον Αμβρόσιο.

Όπως πάντα πικρόχολα, βάζοντας και πολιτική σκοπιά από το πουθενά, η Έλενα Ακρίτα μας κούνησε το δάκτυλο για το τι γίνεται σωστά στην κοινωνία και τι όχι.

Καμία πρόθεση υπεράσπισης, καμίας πλευράς εν προκειμένω. Περισσότερο το γεγονός πως δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω. Και έχει και απήχηση, δείγμα ανησυχητικό για το που πηγαίνουμε.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα για την Ελλάδα. Ο άθλιος Αμβρόσιος καταδικάστηκε οριστικα και αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο για ρητορική μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ με τον αντιρατσιστικό νόμο.

Ο Αμβρόσιος-Αθανάσιος Λένης ο χουντικός ταγματαρχης της χωροφυλακής, αυτό το ον το γεμάτο μίσος για τον συνάνθρωπο, αυτό το βδέλυγμα του σκοταδισμού, αυτός ο κήρυκας της βίας και της μισαλλοδοξίας, βρήκε επιτέλους τον δάσκαλο του από τη Δικαιοσύνη.

Δεν έχει σημασία η ποινή – έτσι κι αλλιώς στην ηλικια του δεν θα πήγαινε φυλακή – αλλά ο τεραστιος συμβολισμός της καταδίκης του.
(Αμβροσιε, πρόσφατα με αποκάλεσες ‘ξετσιπωτη’. Τιμή μου και καμάρι μου μωρό μου).

Στη φωτό με το φιλαράκι του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οχι που δεν θα το σχολίαζε η Έλενα Ακρίτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.