ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή της μητέρας Τοπαλούδη για τη δήλωση του 21χρονου: «Είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας»

Οι δηλώσεις του 21χρονου που καταδικάστηκε για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη οδήγησαν στην οργισμένη αντίδραση της μητέρας της. «Δεν βιάσθηκε ποτέ η Ελένη. Δεν της αφαίρεσα τη ζωή… Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω δεν μπόρεσα πραγματικά», είπε αρχικά ο ένας και των δύο δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τοπαλούδη –...
Οργή της μητέρας Τοπαλούδη για τη δήλωση του 21χρονου: «Είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας»

Οι δηλώσεις του 21χρονου που καταδικάστηκε για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη οδήγησαν στην οργισμένη αντίδραση της μητέρας της.

«Δεν βιάσθηκε ποτέ η Ελένη. Δεν της αφαίρεσα τη ζωή… Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω δεν μπόρεσα πραγματικά», είπε αρχικά ο ένας και των δύο δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τοπαλούδη – Ο Αλβανός στο Star: «Δε βιάστηκε ποτέ η Ελένη»! (vid)

«Γι’ αυτό το πράγμα θα το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή… Δεν θέλω να βγαίνει ότι ήμουν βιαστής γιατί δεν ήμουν. Εγώ βάζω ενοχές στον εαυτό μου και μετανιώνω που δεν μπόρεσα να τη σώσω», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο νεαρός στο STAR, κάτι που η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δεν άφησε ασχολίαστο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού:

«Είναι δολοφόνος, βιαστής και τίποτα δεν αλλάζει με το να βγαίνει και να παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο. Είναι τύραννος, σαδιστής, μισογύνης, ένα ανθρωπόμορφο τέρας χωρίς αισθήματα χωρίς ψυχή και καρδιά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οργή της μητέρας Τοπαλούδη για τη δήλωση του 21χρονου: «Είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.