ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Τάσος Οικονομόπουλος είπε το αυτονόητο στη Βουλή για τα Τέμπη

Μία, κοινώς ομολογουμένως, από τις πλέον καταλυτικές παρουσίες στην εξεταστική για τα Τέμπη.
Όταν ο Τάσος Οικονομόπουλος είπε το αυτονόητο στη Βουλή για τα Τέμπη

Βοά η κοινωνία για το έγκλημα των Τεμπών, είχε αναφέρει από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής του Ά τομέα Ανατολικής Αττικής με τη ΝΙΚΗ, Τάσος Οικονομόπουλος.

Και πως να μην κάνει αναφορά σε αυτό, όταν οι υπογραφές για τα Τέμπη ξεπέρασαν το 1,4 εκατ. – υπογραφές που λιδορήθηκαν από υπουργούς και φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί πως ο Τάσος Οικονομόπουλος ήταν από τις πλέον καταλυτικές παρουσίες στην εξεταστική για τα Τέμπη, όπου με τις παρεμβάσεις και τις ερωτήσεις του αποκάλυψε το κούφιο κυβερνητικό αφήγημα.

Ο Τάσος Οικονομόπουλος είπε το αυτονόητο, για το οποίο κανένας κυβερνητικός παράγοντας δεν απάντησε πειστικά, αναφορικά με τη μη τιμωρία των κρατικών και κυβερνητικών παραγόντων «οι οποίοι επέτρεψαν να εξαρτάται όλο το σύστημα (των σιδηροδρόμων) και οι ζωές εκατοντάδων ανθρώπων για χρόνια, από ένα ή περισσότερα ανθρώπινα λάθη».

Και σε αυτό, η απάντηση των κυβερνητικών και φιλοκυβερνητικών φωνών ήταν πως η ΝΙΚΗ αφορά στην ακροδεξιά.

«Τολμάτε να μιλάτε για ακροδεξιά και να μας δείχνετε με το δάκτυλο. Ακροδεξιά και φασισμός σημαίνει αντικοινοβουλευτισμός και χρήση βίας. Μήπως αναγνωρίζετε τον εαυτό σας; Γυρίστε το δάχτυλο πάνω σας και συνέλθετε», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

Θα κριθείτε αυστηρά από τον ελληνικό λαό, υπογράμμισε ο Τάσος Οικονομόπουλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν ο Τάσος Οικονομόπουλος είπε το αυτονόητο στη Βουλή για τα Τέμπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.