ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Νωρίτερα φέτος οι βάσεις – Ανακοινώσεις από τη Νίκη Κεραμέως!

Οι μαθητές θα μάθουν πολύ σύντομα τις βάσεις στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς θα ανακοινωθούν ένα μήνα νωρίτερα.
Πανελλαδικές: Νωρίτερα φέτος οι βάσεις – Ανακοινώσεις από τη Νίκη Κεραμέως!

Καλεσμένη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν το πρωί της Τετάρτης η Νίκη Κεραμέως, η οποία μίλησε για πολλά και φυσικά τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, η υπουργός Παιδείας αποκάλυψε ότι η αγωνία των μαθητών αναμένεται να λάβει τέλος, αφού οι βάσεις θα ανακοινωθούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Έτσι αναμένεται να έχουμε τις ανακοινώσεις ένα μήνα νωρίτερα από ότι συνήθως και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κάθε ελληνικό νοικοκυριό είναι μεγάλες, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό.

Οι αυξήσεις είναι τεράστιες σε όλα τα προϊόντα και έτσι δίνεται περισσότερες χρόνος προκειμένου η κάθε οικογένεια να κάνει τον προγραμματισμό της.

Οι φοιτητές θα έχουν μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να ψάξουν για σπίτι στην πόλη που θα περάσουν και να τακτοποιήσουν τα διαδικαστικά με την ηρεμία τους.

Τα πράγματα σίγουρα είναι πολύ δύσκολα, ειδικά για τις οικογένειες που θα κληθούν να στηρίξουν ακόμα ένα σπίτι για να σπουδάσει το παιδί του και η κυβέρνηση αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να κάνουν πολύ περισσότερα προκειμένου να ελαφρύνουν τα βάρη αυτά.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές: Νωρίτερα φέτος οι βάσεις – Ανακοινώσεις από τη Νίκη Κεραμέως!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.