ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγύρια Καμμένου: «Πλέον ο Μητσοτάκης δεν έχει λόγο ύπαρξης»

Πανηγυρίζει ο Πάνος Καμμένος στο twitter για την απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τα νέα από τη σύνοδο του Eurogroup και παράλληλα επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη της «διπλής ονομασίας». «Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον ελληνικό λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν...
Πανηγύρια Καμμένου: «Πλέον ο Μητσοτάκης δεν έχει λόγο ύπαρξης»

Πανηγυρίζει ο Πάνος Καμμένος στο twitter για την απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τα νέα από τη σύνοδο του Eurogroup και παράλληλα επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη της «διπλής ονομασίας».

«Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον ελληνικό λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε πάση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες», σχολίασε στο twitter ο Πάνος Καμμένος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανηγύρια Καμμένου: «Πλέον ο Μητσοτάκης δεν έχει λόγο ύπαρξης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.