ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνος Καμμένος:«Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους»

Ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τόνισε πως δεν φτάνουν οι δηλώσεις για να επιστρέψουν στη χώρα
Πάνος Καμμένος:«Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους»

Την  έμπρακτη στήριξη τόσο των φίλων όσο και των συμμάχων ζήτησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος,προκειμένου να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα οι στρατιωτικοί που κρατούνται στην Τουρκία, καθώς όπως εκτίμησε «δεν φτάνουν οι δηλώσεις».

«Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους» και τόνισε αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς πως «θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους», σε μήνυμα του μετά τη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε και στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες όπως είπε είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση:

«Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία» υπογράμμισε επίσης και υπογράμμισε: «Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πώς ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάνος Καμμένος:«Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.