ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο στην Πεντέλη

Ένας 14χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μετά τον βαρύ τραυματισμό του από διερχόμενο ΙΧ σε δρόμο της Πεντέλης.
Παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο στην Πεντέλη

Ένας 14χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μετά τον βαρύ τραυματισμό του από διερχόμενο ΙΧ σε δρόμο της Πεντέλης.

Τροχαίο με εγκατάλειψη και θύμα ένα 14χρονο παιδί σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/10) στη Νέα Πεντέλη.

Το νεαρό αγόρι αποβιβάστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ από λεωφορείο, σε στάση που βρίσκεται στην Πλατεία Κύπρου, επί της Λεωφόρου 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούσε να περάσει το δρόμο ενώ το αυτοκίνητο της 27χρονης που οδηγούσε κινούνταν από τα Μελίσσια με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα (28/10) λόγω παρελάσεων

Η οδηγός του οχήματος, αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το παιδί βαρύτατα τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα εμφανίστηκε παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Πεντέλης και δήλωσε το συμβάν, υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο στην Πεντέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.