ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Η στιγμή που ο 8χρονος Γιάννης βγαίνει από τη ΜΕΘ (vid)

Αρκετά φορτισμένο ήταν το κλίμα στην Πάτρα, όταν ο 8χρονος Γιάννης, κατάφερε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, που νοσηλευόταν. Συγκεκριμένα, ο μικρός, παρουσίασε στις 30 Νοεμβρίου μία πολύ σπάνια επιπλοκή, ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο που εμφανίζεται σε παιδιά που έχουν νοσήσει ή μολυνθεί από κορονοϊό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 800 ευρώ: Πληρωμή την Παρασκευή (11/12)...
Πάτρα: Η στιγμή που ο 8χρονος Γιάννης βγαίνει από τη ΜΕΘ (vid)

Αρκετά φορτισμένο ήταν το κλίμα στην Πάτρα, όταν ο 8χρονος Γιάννης, κατάφερε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, που νοσηλευόταν.

Συγκεκριμένα, ο μικρός, παρουσίασε στις 30 Νοεμβρίου μία πολύ σπάνια επιπλοκή, ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο που εμφανίζεται σε παιδιά που έχουν νοσήσει ή μολυνθεί από κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 800 ευρώ: Πληρωμή την Παρασκευή (11/12) για 445.365 δικαιούχους

Έτσι, άμεσα έπρεπε να μετακινηθεί στη ΜΕΘ, όπου με τη βοήθεια των γιατρών κατάφερε να το ξεπεράσει και να βγει από εκεί.

Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα αντίστοιχα περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει οι γιατροί στη χώρα μας και το πρώτο που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Η στιγμή που ο 8χρονος Γιάννης βγαίνει από τη ΜΕΘ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.