ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση – «Είμαι 1000% σίγουρη, είναι μπλεγμένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου»

Τίποτα δε μένει στο σκοτάδι και σιγά-σιγά η υπόθεση στην Πάτρα αρχίζει και βγαίνει όλη στο φως.
Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση – «Είμαι 1000% σίγουρη, είναι μπλεγμένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου»

Συνεχόμενες αποκαλύψεις και μαρτυρίες έχουμε για την υπόθεση στην Πάτρα, με τα τρία παιδάκια που έχασαν τη ζωή τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στα χέρια των αρχών, ενώ σύμφωνα με τα λόγια των ειδικών, η υπόθεση αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ξεκαθαρίσει, παρά τα λάθη που έγιναν.

Από κει και πέρα, έχουμε νέες μαρτυρίες από μία γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μάλιστα είπε πολλά.

Συγκεκριμένα, βάζει πλέον στο… τραπέζι και την Δήμητρα Πισπιρίγκου, ενώ αναφέρεται και στα όσα έγιναν με την Τζωρτζίνα μετά τον θάνατο της Ίριδας.

«Ακούστηκε μετά τον θάνατο της Ίριδας. Το σενάριο ήταν ότι λέγανε ότι η Μαλένα με την Ίριδα ότι δεν είναι του Μάνου τα παιδιά και ότι ήταν κάποιου.

Ίσως ο Μάνος Δασκαλάκης να το ήξερε κιόλας, αλλά να μην ήθελε να το πει. Ή από ό,τι ακούστηκε κι αυτά, ότι πάνω σε τσακωμό η Ρούλα είπε ότι κάποια από τα παιδιά δεν είναι δικά του και προσπαθεί τώρα να βρει;

Δεν είχε σκοπό να κάνει κακό εγώ πιστεύω της Τζωρτζίνας. Υπάρχουν άτομα που είναι πολύ κοντά στην οικογένεια και έχει μιλήσει λέει το παιδί. Όταν έγινε αυτό με την Ίριδα, πήρε το παιδί η Ρούλα και έφυγε και πήγε κάτω στους γονείς της.

Έμενε μαζί με τους γονείς, για να μην μπορεί η Τζωρτζίνα να μιλήσει. Όλα αυτά που πάθαινε αυτό το παιδί, δηλαδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει και όλα αυτά ήταν στο σπίτι κάτω. Εκεί που μένουν οι γονείς της.

Ούτε τον Μάνο τον άφηνε να δει το παιδί. Όμως σε αυτό και καλά ότι το έκανε σε αντίποινα, γιατί σηκώθηκε και έφυγε ο Μάνος. Είμαι 1000% σίγουρη. Είναι μπλεγμένη και η Δήμητρα», ήταν τα λόγια της.

Δείτε τα αναλυτικά τα όσα είπε για τη σοκαριστική υπόθεση στην Πάτρα:

https://youtu.be/_ACRoFj8rNw

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση – «Είμαι 1000% σίγουρη, είναι μπλεγμένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.