ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Βίντεο με τον διάσημο ράπερ πριν από την άγρια συμπλοκή έξω από κλαμπ

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα μετά την άγρια συμπλοκή έξω από κλαμπ της πόλης με πρωταγωνιστή διάσημο ράπερ.
Πάτρα: Βίντεο με τον διάσημο ράπερ πριν από την άγρια συμπλοκή έξω από κλαμπ

Πάτρα: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας μετά τα όσα έγιναν έξω από κλαμπ της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής (26/11) με πρωταγωνιστή έναν διάσημο ράπερ.

Πιο συγκεκριμένα, έξω από το μαγαζί στο οποίο εμφανιζόταν ο ράπερ Toquel, διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές, καθώς ξέσπασε ένας αδιανόητος καυγάς ανάμεσα στην παρέα του και άλλους θαμώνες του μαγαζιού.

Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός ενός εκ των εμπλεκόμενων στο αυτί, έπειτα από επίθεση με ένα σπασμένο μπουκάλι, με τις εικόνες από το σημείο να είναι σοκαριστικές και να καταγράφουν ένα τοπίο γεμάτο από αίματα και σπασμένα γυαλιά.

Στο σημείο αναγκάστηκε να φτάσει άμεσα η Αστυνομία, η οποία και προχώρησε σε τρεις προσαγωγές που αφορούσαν τους δύο υπεύθυνους του κλαμπ αλλά και ενός ακόμη ατόμου, χωρίς όμως να υποβληθεί κάποια μήνυση εναντίον τους.

Μάλιστα, το tempo24.news, δημοσίευσε ένα βίντεο λίγο πριν αυτόν τον ομηρικό καυγά με τον ράπερ να τραγουδάει και τους θαμώνες να απολαμβάνουν την εμφάνιση του, με τίποτα να μην προμηνύει όλα όσα έγιναν αργότερα.

Δείτε το:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Βίντεο με τον διάσημο ράπερ πριν από την άγρια συμπλοκή έξω από κλαμπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.