ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Βρέθηκε ουσία του εμπορίου στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας;

Βρέθηκε δραστική ουσία που υπάρχει σε φαρμακευτικά σκευάσματα και διατίθεται ελεύθερα και στο εμπόριο.
Πάτρα: Βρέθηκε ουσία του εμπορίου στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης φαίνεται ότι οδεύει προς την τελική ευθεία. Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την ανατροπή με τον τρόπο θανάτου της Μαλένας, ενώ τώρα βγήκαν νέα στοιχεία σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εκείνες ολοκληρώθηκαν και το πόρισμα εστάλη με email στον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη την προηγούμενη Πέμπτη.

Στο πόρισμα αυτό αναφέρεται ότι ανιχνεύθηκε ουσία, η οποία κρίθηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνησης και γι’ αυτό δείγμα εστάλη σε ειδικό εργαστήριο της Βορείου Ελλάδας.

Φαίνεται πως η ποσότητα που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Μάλιστα, η ουσία εντοπίζεται σε σκεύασμα που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία, αλλά μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος και σε ένα οποιοδήποτε φαρμακείο, ενώ η συγκεκριμένη ουσία δε βρισκόταν στο φαρμακευτικό σχήμα που ακολουθούσε η Τζωρτζίνα.

Το εργαστήριο που ανέλαβε τον περαιτέρω έλεγχο έλαβε την εντολή πριν από δέκα μέρες και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μένουν πλέον κάποιες λεπτομέρειες που ερευνώνται.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Βρέθηκε ουσία του εμπορίου στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.