ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ξύπνησε 22χρονος που ήταν 2 μήνες σε κώμα!

Το θαύμα για το οποίο προσεύχονταν οι συγγενείς του 22χρονου Αλέξανδρου πραγματοποιήθηκε!
Πάτρα: Ξύπνησε 22χρονος που ήταν 2 μήνες σε κώμα!

Πάτρα: Θετική εξέλιξη για 22χρονο ασθενή που νοσηλευόταν 2 μήνες σε κώμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Οι γιατροί του ΠΓΝΠ δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 22χρονου μετά την ανάκτηση των αισθήσεων του, ο οποίος αποδείχτηκε μεγάλος μαχητής.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου σε κωματώδη κατάσταση από τον περασμένο Αύγουστο. Τότε, είχε πέσει στο χωριό Βαρθολομιό από την καρότσα κάρου, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην Πάτρα.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του περίμεναν αγωνιωδώς κάποια εξέλιξη στην κατάσταση του. Αυτή λοιπόν ήρθε σκορπίζοντας χαρά στην οικογένεια του αλλά και τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν όλο αυτό το διάστημα.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι ο Αλέξανδρος αφού «ξύπνησε», βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μεταφέρθηκε σπίτι του. Εκεί ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για να μπορέσει να περπατήσει ξανά και να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Ξύπνησε 22χρονος που ήταν 2 μήνες σε κώμα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις