ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παυλάκης: «Έρχεται εβδομάδα των… παθών με πολλούς θανάτους» (vid)

Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης τόνισε πως αναμένεται να υπάρχουν πολλοί θάνατοι τις επόμενες μέρες.
Παυλάκης: «Έρχεται εβδομάδα των… παθών με πολλούς θανάτους» (vid)

Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης τόνισε πως αναμένεται να υπάρχουν πολλοί θάνατοι τις επόμενες μέρες.

Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης πριν λίγες μέρες είπε πως δεν έγινε σκληρό lockdown και ο ιός έχει… τσαμπουκά.

Σε δηλώσεις του σήμερα στον ΑΝΤ1 έκανε ζοφερές προβλέψεις για τις επόμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως θα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα φύγουν λόγω του Κορονοϊού. Πιστεύει πως κάθε άνοιγμα και συνωστισμός θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα, παρόλα αυτά δεν επιθυμεί να κλείσουν τα καταστήματα που άνοιξαν καθώς θα είναι πισωγύρισμα.

Χαρακτηριστικά είπε πως θα είναι εβδομάδα των… παθών, που θα έχει διάρκεια ως το Πάσχα. Ακόμη ότι: «Το πρώτο μας καθήκον είναι να πέσουν τα κρούσματα κατακόρυφα. Αν γίνει αυτό, υπάρχει ελπίδα για ασφαλέστερο Πάσχα και καλό καλοκαίρι».

Από την πλευρά του, ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, είπε πως το πρώτο lockdown ήταν επιτυχημένο γιατί ο κόσμος συμμετείχε, ενώ επεσήμανε πως το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε η μεταδοτικότητα του ιού από τις επισκέψεις σε σπίτια συγγενών.

Έκανε την πρόταση να απελευθερωθεί το λιανεμπόριο τις καθημερινές και να παραμείνουν οι αυστηροί περιορισμοί το Σάββατο.

Σε ό,τι αφορά στο Πάσχα στο χωριό, ο κ. Βασιλακόπουλος εκτίμησε πως αν μείνουν οι Αθηναίοι εδώ, θα δούμε γλέντια με περισσότερα άτομα σε σύγκριση με την περιφέρεια.

Ένοπλες Δυνάμεις: Παραδόθηκαν τα drone «ATLAS 204» – Θα αποτελέσουν το «μάτι» των συνόρων

Δένδιας – Τσαβούσογλου: Πως… είδε την συνάντηση τους ο ξένος τύπος

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παυλάκης: «Έρχεται εβδομάδα των… παθών με πολλούς θανάτους» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.