ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιμένει να πάρει σύνταξη εδώ και 4 χρόνια!

Στην αναμονή τεσσάρων ετών για να πάρει σύνταξη βρίσκεται μια ηλικιωμένη γυναίκα!
Περιμένει να πάρει σύνταξη εδώ και 4 χρόνια!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μια ηλικιωμένη γυναίκα, που μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», αποκάλυψε πως περιμένει 4 χρόνια προκειμένου να πάρει σύνταξη!

Όπως η ίδια δήλωσε, ήταν ασφαλισμένη στο ΕΦΚΑ και δούλευε για σαράντα χρόνια με σκοπό να φτάσει η στιγμή που θα καρπωθεί την σύνταξη της.

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν είναι εφικτό για το ελληνικό κράτος που εδώ και 4 χρόνια της έχει δώσει μια προσωρινή σύνταξη που της αποφέρει μόλις 390 ευρώ μηνιαίως.

Ο λόγος που δεν έχει εκδοθεί ακόμη η κύρια σύνταξη της, είναι πως οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ, καταμετρούν ακόμη τα ένσημα της!

Αυτό που όμως κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση της ηλικιωμένης γυναίκας, είναι το γεγονός ότι μέσα από αυτή την προσωρινή σύνταξη θα πρέπει να αποπληρώσει ένα δάνειο.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Ελένη, πρέπει να καταβάλλει κάθε μήνα στην τράπεζα, το ποσό των 300 ευρώ, με αποτέλεσμα να της απομένουν μόλις 90 ευρώ, προκειμένου να βγάλει τον μήνα και να προμηθευτεί τα απαραίτητα αγαθά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιμένει να πάρει σύνταξη εδώ και 4 χρόνια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.