ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε ο Θέμης Σοφός από την υπεράσπιση του!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πλέον νέους συνηγόρους αφού ο Θέμης Σοφός παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του.
Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε ο Θέμης Σοφός από την υπεράσπιση του!

Την ώρα, που ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, ο Θέμης Σοφός παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του την οποία ανέλαβαν ο κ. Δημητρακόπουλος και η κ. Μπακιρτζίδου.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες. Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Θέμης Σοφός ενημέρωσε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη, χωρίς να να πει κάτι περισσότερο για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στην εκπομπή ανέφεραν ότι υπήρχε διάσταση απόψεων και έτσι λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ανέλαβε, μαζί με την κυρία Μπακιρτζίδου, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου βρέθηκε προσκεκλημένος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, αποσαφήνισε τις φήμες και τις πληροφορίες που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά με οιονδήποτε τρόπο έναντι των τριών ηθοποιών που έχουν κάνει καταγγελία σε βάρος του, δηλαδή των Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη.

Διαβάστε επίσης

Δεν θα παίξει τελικά ο Πέτρος Φιλιππίδης στην παράσταση που ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε ο Θέμης Σοφός από την υπεράσπιση του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.