ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας για κορονοϊό: «Δεν είμαστε σε διακοπές, είμαστε σε πόλεμο» (vid)

«Δεν είμαστε σε διακοπές αλλά σε πόλεμο», επισήμανε ο Στέλιος Πέτσας χτυπώντας για μία ακόμη φορά το «καμπανάκι» λόγω κορονοϊού.
Πέτσας για κορονοϊό: «Δεν είμαστε σε διακοπές, είμαστε σε πόλεμο» (vid)

Κορονοϊός – Ελλάδα: Δραματική έκκληση στον ελληνικό λαό απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε μια προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή όλων έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί ο ιός. 

«Δεν είμαστε σε διακοπές αλλά σε πόλεμο», επισήμανε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, για να προσθέσει στο ίδιο ύφος: «Είναι ένας πόλεμος που πρέπει να κερδίσουμε. Ακόμη και αυτοί που ταξίδεψαν να μείνουν σπίτι τους, να μην έρθουν σε επαφή με τις κοινωνίες και διασπείρουν τον ιό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Κύπρος: Κλειστά τα νοσοκομεία Πάφου και Λεμεσού μετά το κρούσμα στο προσωπικό

Συνεχίζοντας απάντησε χαρακτηριστικά στο ερώτημα για ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας: «Θα πάρουμε όποιες αποφάσεις χρειάζεται. Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει».

Καταλήγοντας ο κ. Πέτσας σημείωσε: «Αξιολογούμε κάθε μέρα τα δεδομένα και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας για κορονοϊό: «Δεν είμαστε σε διακοπές, είμαστε σε πόλεμο» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.