ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: «Δεν θα σταματήσει άμεσα το SMS στο 13033» (vids)

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Στέλιος Πέτσας για το σχέδιο της κυβέρνησης για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο πρωθυπουργός. Μεταξύ άλλων, ο ο Στέλιος Πέτσας τόνισε πως ο πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και μέχρι τέλος Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η επιστροφή...
Πέτσας: «Δεν θα σταματήσει άμεσα το SMS στο 13033» (vids)

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Στέλιος Πέτσας για το σχέδιο της κυβέρνησης για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο πρωθυπουργός.

Μεταξύ άλλων, ο ο Στέλιος Πέτσας τόνισε πως ο πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και μέχρι τέλος Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η επιστροφή στην κανονικότητα. Ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως το μήνυμα στο 13033 θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Το σχέδιο για την οικονομία και την ψυχολογία των πολιτών!

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: «Δεν θα σταματήσει άμεσα το SMS στο 13033» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.