ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήλιο: Χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές την σύντροφό του και την απείλησε με σφυρί – 14 καταγγελίες από το 2019!

Στο Πήλιο μία 55χρονη γυναίκα έκανε καταγγελία πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 45χρονο σύντροφο της. Με τον τελευταίο να οδηγείται σε δίκη στις 11 Δεκεμβρίου.
Πήλιο: Χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές την σύντροφό του και την απείλησε με σφυρί – 14 καταγγελίες από το 2019!

Στο Πήλιο ένας άντρας κατηγορείται πως χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές την σύντροφο του και την απείλησε με σφυρί.

Πιο συγκεκριμένα κατηγορούμενος είναι ένας 45χρονος άντρας, σε χωριό στο Νότιο Πήλιο. Όπου σύμφωνα με την με την 55χρονη σύντροφο του ενώ μάλωσαν, την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές όταν αυτή θέλησε να φύγει.

Ενώ επίσης σύμφωνα με τις κατηγορίες, της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, την κλείδωσε στο σπίτι και την απείλησε με ένα σφυρί.

Η συγκεκριμένα γυναίκα στην συνέχεια έκανε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ και πιο συγκεκριμένα στο Α. Τ. Νότιου Πηλίου. Έτσι η αστυνομία συνέλαβε το 45χρονο.

Λίγο αργότερα όμως έδωσε κατάθεση και τόνισε πως δεν θέλει ο σύντροφος της να διωχθεί. Ενώ ζήτησε να μεταφερθεί στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βόλου, όπως και έγινε μετά από εντολή του εισαγγελέα.

ο 45χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, τελεσθείσα και σε απόπειρα, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη βία.

Η δίκη όμως πήρε αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, με την προϋπόθεση να μην πλησιάσει ή να έρθει σε επαφή με την 55χρονη.

Η δίκη αναβλήθηκε γιατί η 55χρονη δεν πήγε σαν μάρτυρας κατηγορίας επειδή δεν ήταν εμβολιασμένη και δεν ήθελε να κάνει rapid test.

Όσον αφορά τον κατηγορούμενο και στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί πως ασκούσε βία στις συντρόφους του. Με τις πληροφορίες που υπάρχουν να γνωστοποιούν πως το 2019 είχε έχει παραπεμφθεί 14 φορές (!) για ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήλιο: Χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές την σύντροφό του και την απείλησε με σφυρί – 14 καταγγελίες από το 2019!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.