ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρος: Απομακρύνεται ο διοικητής του Α.Τ. επειδή δεν έκανε ελέγχους! (vid)

Πόρος: Οι εξελίξεις τρέχουν και αφορούν τον διοικητή του αστυνομικούς τμήματος στο νησί. Ο Πόρος βρίσκεται σε μερικό lockdown μετά τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού.
Πόρος: Απομακρύνεται ο διοικητής του Α.Τ. επειδή δεν έκανε ελέγχους! (vid)

Πόρος: Οι εξελίξεις τρέχουν και αφορούν τον διοικητή του αστυνομικούς τμήματος στο νησί.

Ο Πόρος βρίσκεται σε μερικό lockdown μετά τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού. Μετά τις καταγγελίες που έκανε την Παρασκευή (7/8) ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Δημητριάδης για την στάση της αστυνομίας που δεν έκανε ελέγχους, προκάλεσαν την επέμβαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόρος: Μαζική φυγή από τους τουρίστες

«Είχαν αποφασίσει να μην κάνουν ελέγχους και μάλιστα να μην ανταποκρίνονται ούτε και στις δικές μας εκκλήσεις για ελέγχους», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος του Πόρου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο διοικητής του τοπικού Α.Τ «ξηλώνεται» και αναμένεται να μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία της διεύθυνσης Πειραιά!

*Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόρος: Απομακρύνεται ο διοικητής του Α.Τ. επειδή δεν έκανε ελέγχους! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.