ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Δεν γίνονται διορθωτικές δηλώσεις – Τι να προσέξετε στην αίτησή σας για να μην χάσετε το επίδομα

Προσοχή χρειάζονται οι αιτήσεις για το Power Pass καθώς δεν δέχονται μεταβολές και διορθώσεις.
Power Pass: Δεν γίνονται διορθωτικές δηλώσεις – Τι να προσέξετε στην αίτησή σας για να μην χάσετε το επίδομα

Τελειώνει η προθεσμία για τις αιτήσεις για το Power Pass και το επίδομα ρεύματος εως 600 ευρώ με την πλατφόρμα στο gov.gr να μένει ανοιχτή μέχρι αυτή την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ΑΦΜ είναι διαθέσιμα για αιτήσεις με τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Γιάννη Οικονόμου, να απορρίπτει την περίπτωση να δοθεί παράταση στις αιτήσεις.

Από τη στιγμή που δε δίνεται παράταση η μεγαλύτερη ερώτηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι αν θα υπάρξει δυνατότητα για διορθωτικές δηλώσεις στις οποίες οι αιτούμενοι μπορούν να αλλάξουν κάποιο λάθος στοιχείο το οποίο δύναται να τους απορρίψει την αίτηση.

Η πλατφόρμα όπως όλα δείχνουν δε θα ανοίξει για διορθωτικές δηλώσεις και οι πολίτες πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στις αρχικές του δηλώσεις ώστε να μην χάσουν την επιδότηση.

Οι αιτήσεις μέχρι στιγμή είναι πάρα πολλές με τον διαθέσιμο χρόνο που έχει απομείνει να είναι ελάχιστος. Γι’ αυτό οι αιτούμενοι θα πρέπει να επιδείξουν τεράστια προσοχή αυτές τις μέρες.

Power Pass: Τι να προσέξετε για να μην απορριφθεί η αίτησή σας

  1. Πρώτη κατοικία: Καταρχάς το πρώτο και κύριο που πρέπει να θυμούνται όλοι όσοι προχωρούν στην αίτηση είναι ότι το επίδομα αφορά μόνο την πρώτη κατοικία τους. Άρα εξοχικά ή δευτερεύουσες κατοικίες δεν μπορούν να δηλωθούν.
  2. Φοιτητές: Όσον αφορά τους φοιτητές οι οποίοι νοικιάζουν κάποιο διαμέρισμά μπορούν να λάβουν το Power Pass μόνο εάν έχουν δηλώσει ως πρώτη κατοικία το συγκεκριμένο σπίτι.
  3. Αλλαγή κατοικίας: Στην περίπτωση που κάποιος έχει αλλάξεις κατοικία μετά την περσινή υποβολή της φορολογικής του δήλωσης, τότε πρέπει όταν κάνουν την αίτηση να δηλώσουν τα στοιχεία για τη νέα πρώτη τους κατοικία.
  4. Δικαιούχος λογαριασμού: Αναφορικά με όσους δεν έχουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος στο όνομά τους η περίπτωση αυτή είναι λίγο πιο δύσκολη καθώς η επιδότηση μπορεί να ληφθεί μόνο αν πιστοποιείται η πρώτη κατοικία από τον λογαριασμό ή από το Ε1.
  5. Φορολογητέο εισόδημα: Το εισόδημα το οποίο έχει δηλωθεί για το έτος 2020 δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 45.000 ευρώ και θα αφορά όλες τις πηγές όχι μόνο το μισθό αλλά και ενοίκια κτλπ. Για τους έγγαμους τα εισοδήματα συνυπολογίζονται.

Power Pass: Τέλος με τα ΑΦΜ – Τι γίνεται με παράταση και πληρωμές

Βασίλης Οικονόμου: Υπέρογκο ανεξόφλητο δάνειο έχει ο βουλευτής που έλεγε «τζαμπατζήδες» τους πολίτες!

Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2022: Η ώρα που θα βγουν τα αποτελέσματα!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ΗΠΑ έχουν γίνει ένα απέραντο πεδίο ιεραποστολής – Αμερικανοί στρέφονται μαζικά στην Ορθοδοξία και έχουν συγκεκριμένους λόγους που το κάνουν

Οι ΗΠΑ έχουν γίνει ένα απέραντο πεδίο ιεραποστολής – Αμερικανοί στρέφονται μαζικά στην Ορθοδοξία και έχουν συγκεκριμένους λόγους που το κάνουν

Το θαύμα της μεταστροφής χιλιάδων Αμερικανών στην Ορθοδοξία συνεχίζεται - Αναζητούν την πνευματική τάξη μέσα στο χάος της Νέας Εποχής

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Eurostat: Το 46% των Ελλήνων δεν πάει ούτε μια εβδομάδα διακοπές

Eurostat: Το 46% των Ελλήνων δεν πάει ούτε μια εβδομάδα διακοπές

Απλησίαστο όνειρο οι διακοπές για 1 στους 2 Έλληνες - Εικόνα βαθιάς φτωχοποίησης - Χειρότερα νούμερα και από τη Βουλγαρία καταγράφει η χώρα μας

Κοινωνία
Κοινωνία: Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για τον Θάνο Αξαρλιάν

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για τον Θάνο Αξαρλιάν

Με ανάρτηση του στα σόσιαλ, ο Νίκος Γαβαλάς θυμήθηκε τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν από τη 17 Νοέμβρη σαν σήμερα

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντροπή: Διώχνουν οικογένειες πλημμυροπαθών στη δομή του Κουτσόχερου Λάρισας για να «βολέψουν» λαθρομετανάστες από Λιβύη!

Ντροπή: Διώχνουν οικογένειες πλημμυροπαθών στη δομή του Κουτσόχερου Λάρισας για να «βολέψουν» λαθρομετανάστες από Λιβύη!

Ανεπιθύμητοι οι Έλληνες στη χώρα τους - Με απόφαση του Θάνου Πλεύρη, δόθηκε εντολή άμεσης εκκένωσης σε 28 πληγέντες του «Ντάνιελ»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Φοιτητικά σπίτια: Οι περιοχές με ενοίκια χρυσάφι – Ποιες να αποφύγετε

Φοιτητικά σπίτια: Οι περιοχές με ενοίκια χρυσάφι – Ποιες να αποφύγετε

Η φοιτητική στέγη μετατρέπεται σε πονοκέφαλο για χιλιάδες οικογένειες. Οι τιμές των ενοικίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες πόλεις έχουν φτάσει σε επίπεδα απαγορευτικά, μετατρέποντας τη φοιτητική ζωή σε οικονομική πρόκληση.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πασχάλης Τερζής: Ζωντανός και καλά στην υγεία του – Η πρώτη αντίδραση στις ψευδείς φήμες για τον θάνατό του

Πασχάλης Τερζής: Ζωντανός και καλά στην υγεία του – Η πρώτη αντίδραση στις ψευδείς φήμες για τον θάνατό του

Ο γνωστός τραγουδιστής συνεχίζει να ζει ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Θερινές Εκπτώσεις 2025: Ξεκινούν τη Δευτέρα – Τι να προσέξετε, τι αλλάζει

Θερινές Εκπτώσεις 2025: Ξεκινούν τη Δευτέρα – Τι να προσέξετε, τι αλλάζει

Οι μειώσεις τιμών μπορούν να παρουσιάζονται με τρεις τρόπους.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ο «Ρονάλντο», οι ζημιές στο λιμάνι και η παρεξήγηση με τον… Κριστιάνο

Ο «Ρονάλντο», οι ζημιές στο λιμάνι και η παρεξήγηση με τον… Κριστιάνο

Επικράτησε σύγχυση σχετικά με την ταυτότητα του σκάφους, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σοκ στο Κολωνάκι! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε εστιατόριο, αρκετοί τραυματίες

Σοκ στο Κολωνάκι! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε εστιατόριο, αρκετοί τραυματίες

Σοβαρό περιστατικό στο Κολωνάκι με αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε εστιατόριο που ήταν γεμάτο με κόσμο

Κοινωνία