ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητικός Παναγιώτης Ψωμιάδης: «11 το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια;»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το ελληνικό #metoo.
Προκλητικός Παναγιώτης Ψωμιάδης: «11 το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια;»

Το κίνημα #MeToo γεννήθηκε στην Ελλάδα πριν από περίπου δύο χρόνια, ωθώντας τις γυναίκες να μιλήσουν για σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί. Τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει «ξέρεις ο τάδε με βίασε». Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς; Και 11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια; Τι δουλειά είχε»;

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αντέδρασαν αμέσως, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τονίζει στη συνέχεια: «Τους καταδικάζω αυτούς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκλητικός Παναγιώτης Ψωμιάδης: «11 το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.