ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο: Πότε θα γίνει η κλήρωση – Που θα την δούμε

H ώρα της μεγάλης κλήρωσης για το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο έφτασε! Δείτε που μπορείτε να παρακολουθήσετε τη κλήρωση.
Πρωτοχρονιάτικο λαχείο: Πότε θα γίνει η κλήρωση – Που θα την δούμε

Το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο ή Κρατικό λαχείο θα πραγματοποιήσει σήμερα 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς την κλήρωση των νικητών.

Αυτή θα είναι η 55η κλήρωση του Κρατικού λαχείου το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 1967. Το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο κυκλοφορεί μία φορά το χρόνο, κάθε Δεκέμβριο. Η κλήρωσή του πραγματοποιείται πάντα τη τελευταία ημέρα της χρονιάς.

Έτσι και σήμερα, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά όπου λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν έγινε. Έφτασε λοιπόν ο καιρός που όλοι περίμεναν εδώ και 2 χρόνια.

Συγκεκριμένα η κλήρωση θα γίνει σήμερα, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 17:00 το μεσημέρι. Η μετάδοση της κλήρωσης θα γίνει ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. 

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν απευθείας στη σελίδα του λαχείου και μπορείτε να τα δείτε άμεσα κάνοντας κλικ εδώ.

Τα κέρδη του Μεγάλου Λαχνού (δηλαδή του πρώτου αριθμού που κληρώνεται και αντιστοιχεί σε ένα γραμμάτιο) ανέρχονται στα 2.000.000 ευρώ!

Το κέρδος όλης της πεντάδας που συμπεριλαμβάνει τα κέρδη του πρώτου λαχνού είναι 3.000.000 ευρώ.

Το κόστος των γραμματίων είναι 5 ευρώ. Τα γραμμάτια του Λαχείου κυκλοφορούν σε σειρές των 100.000 γραμματίων που κάθε μια φέρει τους αριθμούς από το 1 ως το 100.000. Ετησίως τυπώνονται σε σειρές των 100.000 γραμματίων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωτοχρονιάτικο λαχείο: Πότε θα γίνει η κλήρωση – Που θα την δούμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις