ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά στην αποθήκη του γνωστού επιχειρηματία Καρώνη στο Περιστέρι

Αναστάτωση επικρατεί στο Περιστέρι, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5:15, τα ξημερώματα της Τρίτης (5/6), σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στην οδό Στυλιανού Γονατά 26. Να σημειωθεί ότι το κτήριο που ξέσπασε η πυρκαγιά στεγάζεται η αποθήκη του γνωστού επιχειρηματία Καρώνη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ η...
Πυρκαγιά στην αποθήκη του γνωστού επιχειρηματία Καρώνη στο Περιστέρι

Αναστάτωση επικρατεί στο Περιστέρι, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5:15, τα ξημερώματα της Τρίτης (5/6), σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στην οδό Στυλιανού Γονατά 26.

Να σημειωθεί ότι το κτήριο που ξέσπασε η πυρκαγιά στεγάζεται η αποθήκη του γνωστού επιχειρηματία Καρώνη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην περιοχή είναι αποπνικτική.

Από το σημείο απομακρύνθηκαν οι ένοικοι των κατοικιών που βρίσκονται κοντά στην αποθήκη, εξαιτίας του κίνδυνου εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Στο σημείο έσπευσαν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής με 25 άνδρες, ενώ αναμένεται να ενισχυθούν με περισσότερες δυνάμεις.

*Φωτο αρχείου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυρκαγιά στην αποθήκη του γνωστού επιχειρηματία Καρώνη στο Περιστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.