ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραχήλ Μακρή: Στη ΓΑΔΑ γιατί δέχτηκε απειλητικά μηνύματα

Στο επίκεντρο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ραχήλ Μακρή με την ανάρτηση που έκανε για τον θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη. Οι αντιδράσεις, όπως αναμενόταν, ήταν πολλές και κάποιοι φαίνεται ότι ξέφυγαν. Η γνωστή πολιτικός υποστήριξε ότι έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα Η Ραχήλ Μακρή γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να προσφύγει στην αστυνομία. «Στη ΓΑΔΑ θα...
Ραχήλ Μακρή: Στη ΓΑΔΑ γιατί δέχτηκε απειλητικά μηνύματα

Στο επίκεντρο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ραχήλ Μακρή με την ανάρτηση που έκανε για τον θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη. Οι αντιδράσεις, όπως αναμενόταν, ήταν πολλές και κάποιοι φαίνεται ότι ξέφυγαν.

Η γνωστή πολιτικός υποστήριξε ότι έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα Η Ραχήλ Μακρή γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να προσφύγει στην αστυνομία.

«Στη ΓΑΔΑ θα προσφύγει αύριο η πρώην βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή, μετά από τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που προκλήθηκαν από ψευδή δημοσιεύματα για υποτιθέμενες ύβρεις σε νεκρό δημοσιογράφο. Ήδη όλα τα δημοσιεύματα, τα μηνύματα και τα προφίλ τόσο στις σελίδες όσο και στους λογαριασμούς της κυρίας Μακρή στα social media βρίσκονται στα χέρια των αρχών και αύριο στα χέρια του εισαγγελέα», ανέφερε στο ποστάρισμά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ανάρτησή της που προκάλεσε σάλο, είχε τοποθετηθεί και ο συγγραφέας Πέτρος Τσατσόπουλος. Είχε χρησιμοποιήσει, μάλιστα, και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ραχήλ Μακρή: Στη ΓΑΔΑ γιατί δέχτηκε απειλητικά μηνύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.