ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδρομή Ρουβίκωνα έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος

Ρουβίκωνας: Τρικάκια πέταξαν μέλη του έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, στη λεωφόρο Μεσογείων, αντιδρώντας στον περιβαλλοντικό νόμο. Για την παρέμβασή τους τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας προχώρησαν σε μακροσκελή ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Το βιοτικό επίπεδο της βάσης έχει καταρρεύσει και η καπιταλιστική επέλαση στη φύση κορυφώνεται χρόνο με το χρόνο. Τη...
Επιδρομή Ρουβίκωνα έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος

Ρουβίκωνας: Τρικάκια πέταξαν μέλη του έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος, στη λεωφόρο Μεσογείων, αντιδρώντας στον περιβαλλοντικό νόμο.

Για την παρέμβασή τους τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας προχώρησαν σε μακροσκελή ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Το βιοτικό επίπεδο της βάσης έχει καταρρεύσει και η καπιταλιστική επέλαση στη φύση κορυφώνεται χρόνο με το χρόνο.

Τη στιγμή που μια τέτοιου βεληνεκούς υγειονομική κρίση μας φέρνει αντιμέτωπους με τις έμμεσες συνέπειες της παγκόσμιας οικολογικής καταστροφής, τα κράτη προωθούν τα σχέδιά τους ως έξοδο από την κρίση, ως μέρος της επανεκκίνησης της οικονομίας, ως ευκαιρία.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν την καταστροφική τους πολιτική και θα επιχειρήσουν να καταστείλουν κάθε φωνή αντίστασης όπως έκαναν στη Χαλκιδική, στη Λευκίμμη, στα Άγραφα και σε όλη σχεδόν την Ήπειρο, στο Ιόνιο και όπου αλλού οι κοινωνίες σήκωσαν κεφάλι.

Να είναι βέβαιοι ότι η κοινωνία, εμείς, βλέπουμε το τυρί αλλά βλέπουμε και τη φάκα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιδρομή Ρουβίκωνα έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.