ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλόνικη: Συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς την 25η Μαρτίου

Συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη, αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Η πρωτοβουλία ανήκει σε μία σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκε στο Facebook και φέρει τίτλο: «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην εχθρική Τουρκία». Όπως αναφέρεται στη σχετική σελίδα μετά την παρέλαση για...
Θεσσαλόνικη: Συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς την 25η Μαρτίου

Συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη, αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Η πρωτοβουλία ανήκει σε μία σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκε στο Facebook και φέρει τίτλο: «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην εχθρική Τουρκία».

Όπως αναφέρεται στη σχετική σελίδα μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο, καλούνται οι πολίτες να διαδηλώσουν υπέρ των Ελλήνων στρατιωτικών μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο κάλεσμα που αναρτήθηκε στο Facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και αμέσως μετά το πέρας της παρελάσεως στο άγαλμα του Mεγάλου Αλεξάνδρου, με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρέπειας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλόνικη: Συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς την 25η Μαρτίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.