ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχηματάρι: Φρικιαστικό τροχαίο! Κομματιάστηκε αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός

Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Σχηματαρίου. Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εθνική οδό στο ύψος του Σχηματαρίου με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία. Σύμφωνα με όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες φορτηγό που μετέφερε σωλήνες έχασε το φορτίο του με...
Σχηματάρι: Φρικιαστικό τροχαίο! Κομματιάστηκε αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός

Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Σχηματαρίου.

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εθνική οδό στο ύψος του Σχηματαρίου με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες φορτηγό που μετέφερε σωλήνες έχασε το φορτίο του με αποτέλεσμα οι σωλήνες να πέσουν στον δρόμο.

Στην προσπάθειά του να τους αποφύγει οδηγός άλλου φορτηγού έπεσε πάνω σε κολόνα και ένα ΙΧ που ερχόταν ακριβώς από πίσω να πέσει πάνω στο φορτηγό και να διαλυθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχηματάρι: Φρικιαστικό τροχαίο! Κομματιάστηκε αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.