ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία»: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην ετήσια κοπή πίτας!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» με τη συμμετοχή στην εκδήλωση να ξεπερνά κάθε προηγούμενο!
Σύλλογος Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία»: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην ετήσια κοπή πίτας!

Στο πλήρως ανακαινισμένο «σπίτι» του Συλλόγου Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» στην πλατεία Κονίτσης δίπλα σε μια υπέροχη πλατεία, παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας!

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπου το παρόν εκτός από τον Πατέρα Γεώργιο εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Γλυφάδας ο οποίος έκοψε και ευλόγησε την πίτα φυσικά, όσο και την παρουσία του Δημάρχου Γεωργίου Παπανικολάου ο οποίος έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της ανανέωσης και ανάδειξης των εγκαταστάσεων και εν γένη την στήριξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς των Ποντίων Γλυφάδας, συνοδεία των τριών παιδιών του και περνώντας το δυναμικό μήνυμα της ενωμένης παραδοσιακής οικογένειας, το παρόν έδωσε και ο κύριος Νικόλαος Βρεττός, εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ» και Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Ο ίδιος παρουσία της γλυκητάτου συζύγου του Μαρίας και εν απουσία των τριών καταπληκτικών και ενήλικων παιδιών του, έδειξε αρκετά ευδιάθετος και χαμογελαστός κατά την παρουσία του όπου δεν παρέλειψε να μεταφέρει το επίκαιρο μήνυμα του των ημερών , αφιερώνοντας το κομμάτι της πίτας στην Ελληνίδα μάνα!

Τέλος άξιο αναφοράς είναι πώς από την μία πλευρά η πολύ πετυχημένη εκδήλωση και ο μαεστρικός τρόπος όπου καλοδέχεται και μεταχειρίζεται ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων και δικηγόρος Κυριάκος Τιλγκερίδης τους αξιότιμους ως πρόσωπα καλεσμένους από διάφορες παρατάξεις, ωστόσο η απορία που μας δημιουργείτε και προσωπικά σε εμένα τον αρθρογράφο ως Πόντιο στην καταγωγή είναι το ασυμβίβαστο του Πολιτισμού μας που έχουμε κουβαλήσει από τις αλησμόνητες πατρίδες της παράδοσης, της οικογένειας, της πίστης μας με την τωρινή μορφή της πλειοψηφίας του Κοινοβουλίου δυστυχώς και της επιβολής με το έτσι θέλω σε νόμο του κράτους!!!

Για την ιστορία το παρόν έδωσαν εκ μέρους της Κυβέρνησης: Ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βασίλης Σπανάκης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και μέλος του συλλόγου μας Σοφία Βούλτεψη.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία η Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Ραλλία Χρηστίδου. Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Παύλος Χρηστίδης. Εκ μέρους του ΚΚΕ ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστος Κατσώτης. Εκ μέρους της Ελληνικής Λύσης οι πολιτευτές Μιχαήλ Χριστοφίδης και Νίκος Παπάζογλου.

Και για το τέλος φυσικά όπως προαναφέραμε εκ μέρους του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κόμματος «Νίκη» Ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Νικόλαος Βρεττός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύλλογος Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία»: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην ετήσια κοπή πίτας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.