ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2019: Οι διάσημοι που θα βρίσκονται στη Βουλή

Εκλογές 2019: Πολλοί ήταν οι υποψήφιες στις φετινές εκλογές, που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την αναγνωσιμότητα τους, προκειμένου να πετύχουν την είσοδο τους στη Βουλή. Αρκετοί ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές και άλλοι, βρέθηκαν στα ψηφοδέλτια και έδωσαν τη δική τους «μάχη», με άλλους να νικούν και άλλους να χάνουν. Από τους κερδισμένους των χθεσινών εκλογών που εξασφαλίζουν...
Εκλογές 2019: Οι διάσημοι που θα βρίσκονται στη Βουλή

Εκλογές 2019: Πολλοί ήταν οι υποψήφιες στις φετινές εκλογές, που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την αναγνωσιμότητα τους, προκειμένου να πετύχουν την είσοδο τους στη Βουλή.

Αρκετοί ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές και άλλοι, βρέθηκαν στα ψηφοδέλτια και έδωσαν τη δική τους «μάχη», με άλλους να νικούν και άλλους να χάνουν.

Από τους κερδισμένους των χθεσινών εκλογών που εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή είναι η Ραλλία Χρηστίδου, η Νόνη Δούνια, ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Στους χαμένους η Βάνα Μπάρμπα (ΚΙΝΑΛ), η Σεμίνα Διγενή (ΚΚΕ), η Σοφία Μουτίδου(ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25),  ο Τάκης Φύσσας (ΝΔ),  ο Δημήτρης Παπανικολάου (ΝΔ) και ο Στάθης Δρογώσης (ΚΚΕ).

Η Ραλλία Χρηστίδου κατάφερε να εκλεγεί στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25.

Τέλος η Νόνη Δούνια, εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και η Ελένη Γερασιμίδου εκλέγεται στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ.

Εκλογές 2019: Όταν η διαφορά Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ έφτασε 16 μονάδες

Τελικά ικανοποιημένοι πρέπει να νιώθουν στον ΣΥΡΙΖΑ αφού η τελική διαφορά του 8,32% που διαμορφώθηκε στις Εθνικές Εκλογές με τη Ν.Δ.. απέχει παρασάγγας από τις 16 μονάδες διαφορά που διαμορφώνονταν χθες το μεσημέρι κατά την εξέταση του πρώτου κόμματος των exit polls.

Σε αυτά η Ν.Δ. φαίνεται πως συγκέντρωνε 44% και ο ΣΥΡΙΖΑ 28%. Από το απόγευμα και μετά, άρχισε να κλείνει η διαφορά στα exit polls, ενώ από το ΚΚΕ έδιναν στον ΣΥΡΙΖΑ 31% και στη ΝΔ 39%.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογές 2019: Οι διάσημοι που θα βρίσκονται στη Βουλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.