ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπίτι του και καλά στην υγεία του ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε έξω από το Athens Metro Mall!

Χωρίς λόγο και αφορμή ομάδα ατόμων έδειραν έναν νεαρό έξω από το Athens Metro Mall! Άγνωστη η τύχη του αγοριού ονόματι Θανάση.
Σπίτι του και καλά στην υγεία του ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε έξω από το Athens Metro Mall!

Πολλές είναι οι φορές που έξω από το Athens Metro Mall έχουν γίνει σκηνικά… μονομαχίας, αλλά αυτή τη φορά το πράγμα ξέφυγε. Δεκάδες άτομα έδερναν για αρκετή ώρα και χωρίς σταματημό ένα νεαρό σε ηλικία άτομο. Αγνοείται η τύχη του, τον ψάχνει η αστυνομία στο μετρό.

Χωρίς λόγο και αφορμή, δεκάδες άτομο έριξαν ξύλο σε ένα νέο παιδί έξω από το Metro Mall. Το σκηνικό έγινε δίπλα από αναγνώστη του Sportime, ο οποίος ήταν κι αυτός που ειδοποίησε και την αστυνομία. Ας μην κάνουμε αναφορά για το τι μας μετέφερε για τη συνεννόηση μέσω τηλεφώνου με την ΕΛ. ΑΣ. Το θέμα ήταν κατεπείγον, το παιδί έτρωγε ξύλο πεσμένος κάτω και από το τηλέφωνο ζητούσαν ανούσιες πληροφορίες για να στείλουν ένα περιπολικό.

Ο νεαρός δέχτηκε επίθεση από δεκάδες άτομα έξω από το Metro Mall. Χαρακτηριστικά ο ίδιος, πεσμένος και αιμόφυρτος, φώναζε «100 εναντίον ενός;» για να καταλάβετε.  Ένας περαστικός πήγε να βοηθήσει την κατάσταση και δυστυχώς δέχτηκε κι αυτός αρκετές…  Μόλις, εμφανίστηκε μία ομάδα αστυνομικών, οι δράστες πήραν τον νεαρό, ο οποίος κουτρουβαλώντας, μπήκε στον σταθμό του μετρό και η αστυνομία αναζητά για να τον βοηθήσει σε κάποιον από τους συρμούς τα ίχνη του. Μέχρι εκείνο το σημείο, ούτε οι Security από το εμπορικό κέντρο δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν. Τέτοια ήταν η μανία τους.

Κάποιοι, που βρέθηκαν στο σημείο, βγαίνοντας από τον σταθμό του μετρό και έχοντας δει την κατάσταση του νεαρού αγοριού, με κόκκινα μάτια έλεγαν: «Πως έγινε αυτό, πάει το παιδί»… Όσοι έβλεπαν το άγριο σκηνικό, φώναζαν μπας και σταματήσουν να χτυπούν τον νεαρό. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται οι συγκεκριμένες γραμμές, δεν γνωρίζουμε την τύχη του.

Ας ελπίσουμε η αστυνομία να ενημερώσει σχετικά το επόμενο διάστημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο έξω από το εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου. Διότι, προ ημερών είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό. Συμμορίες είχαν δώσει ραντεβού έξω από το Athens Metro Mall για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και το αποτέλεσμα αυτού του ραντεβού ήταν αρκετοί τραυματίες.

UPDATE – Βρέθηκε ο νεαρός, καλά στην υγεία του

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι απέγιναν οι δράστες. Ωστόσο, ο νεαρός μετά από επίσκεψη σε γιατρό είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει στο σπίτι του με τους οικείους του. Ας ελπίσουμε αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο μπροστά από το Athens Metro Mall και γενικώς ασφαλώς…

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί μας και μας παρείχαν τα νεότερα. Να αναφέρουμε δε και την ελπίδα που μοιράστηκαν μαζί μας, η οποία δεν είναι άλλη από να εκλείψουν στο μέλλον τέτοιες πρακτικές και εγκληματικές δράσεις. Να είναι καλά…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπίτι του και καλά στην υγεία του ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε έξω από το Athens Metro Mall!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.